Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Vánoční stromek v Jihlavě pomůže rozsvítit Janek Ledecký a Markéta Procházková

První adventní neděle 27. listopadu bude v Jihlavě opět patřit slavnostnímu rozsvícení vánočního stromečku. Adventní program se bude jako každý rok odehrávat na Masarykově náměstí. Letos se návštěvníci mohou těšit hned na dvě hudební hvězdy.

Program zahájí v 10 hodin Velký adventní jarmark, jehož organizátorem jsou Služby města Jihlavy. Účast přislíbilo 120 prodejců. Se začátkem jarmarku také dorazí zahrát a zazpívat Vysočinka z Humpolce.

Od 16 hodin je připraven animační program pro děti, moderátorem bude Milan Řezníček. Děti si užijí zábavu na dřevěném kolotoči na ruční pohon. Dospělé potěší andělé v nadživotní velikosti. O čtvrt hodiny později přijede návštěvníky potěšit muzikálová zpěvačka Markéta Procházková, která je jednou z účastnic televizního pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Oblíbené společné odpočítávání začne v 16:45 a poté Jihlavu rozzáří vánoční stromeček a také ulice ožijí rozsvícenou vánoční výzdobou.

Nedělní program na Masarykově náměstí vyvrcholí vánočním koncertem zpěváka Janka Ledeckého. Ten začne v 17 hodin.

Na jarmarku se lidé zahřejí svařákem, punčem nebo medovinou. Chybět nebudou svíčky, keramika, trdelník, sýry, uzeniny, vánoční jmelí a mnoho dalšího.

Foto vanocni-hody.blog.cz

Štítky Jihlava, vánoční stromek, Janek Ledecký, Markéta Procházková, advent, Milan Řezníček, Tvoje tvář má známý hlas, Humpolec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vánoční stromek v Jihlavě pomůže rozsvítit Janek Ledecký a Markéta Procházková | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.