Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nově otevřená pobočka společnosti UniCall v Jihlavě hledá do svého týmu posily

PR článek

UniCall…to stále častěji slyšíme ve více městech po ČR. Nyní otevřeli 1.11 2016 novou pobočku i v Jihlavě. Hledáte novou práci, zaměstnání na hlavní pracovní poměr, nebo si chcete přivydělat při studiu či na mateřské ? Máme pro vás tip na práci, kde uplatníte svou výřečnost a chuť na sobě stále pracovat.

UniCall poskytuje širokou škálu služeb od telemarketingu, přes technickou podporu, až po služby firemního poradenství v mnoha specializovaných oblastech. Ve všech call centrech je dbáno na motivovanost zaměstnanců, rostoucí profesionalitu a také využití nejpokročilejších technologií.

Kontaktní centrum UniCall má skandinávské kořeny. Vzniklo roku 2004 v Norsku a od té doby vytvořilo přes 900 pracovních míst v 5 evropských zemích, a to v Litvě, Polsku, Maďarsku, Slovensku a České republice. V současné době hledá UniCall do svého centra v Jihlavě specialistu prodeje. Zaměstnání na této pozici může mít formu hlavního pracovního pracovního poměru nebo zkráceného úvazku. Finanční ohodnocení se pohybuje od 14 000 Kč, ke mzdě navíc dostanete bonusy.

UniCall také nabízí možnost příspěvku na dopravu a školku. Veškeré přesčasy jsou samozřejmě propláceny a extra hodnocení získáte za práci v sobotu.  Navíc UniCall slibuje přátelské prostředí, příjemný kolektiv i vedení, letní a vánoční firemní večírky, ale také celofiremní motivační soutěže, občerstvení na pracovišti nebo 5000 korun za přivedení nového kolegy. Na zaměstnance také čeká nástupní bonus 10 tisíc korun, věrnostní bonus 2 tisíce korun či snídaňové balíčky. Pokud byste měli o pozici specialisty prodeje zájem, kontaktujte UniCall a zkuste své štěstí na nové pracovní pozici:

Štítky Jihlava, Česko, Norsko, Polsko, Litva, Maďarsko, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nově otevřená pobočka společnosti UniCall v  Jihlavě hledá do svého týmu posily | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.