Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jak si sbalit kosmetiku na dovolenou chytře? Využijte mini produkty na cesty

PR článek

Čas dovolených se nezadržitelně blíží a každý z nás bude minimálně jednou za léto stát před výzvou balení kufru nebo batohu. Nejvíce místa zabírá většinou kosmetika. Jak si chytře sbalit vše potřebné, ale zároveň tím nezabrat polovinu kufru?

Obsah kosmetické taštičky by měl být co nejmenší a nejlehčí. Ideální variantou je tak nakoupit své oblíbené produkty v cestovních verzích. Ať už jde o deodoranty, sprchové gely nebo zubní pasty, téměř vše už dnes seženete ve velikosti, která vám nezabere moc místa, ale zároveň vydrží na akorát tak dlouhou dovolenou.

Podkud máte přeci jen doma produkt, který v cestovní verzi nekoupíte, můžete sáhnout po prázdných nádobách, do kterých si část odlijete. Díky pevným uzávěrům se nemusíte bát, že vám něco vyteče do tašky.

Během balení mohou spoustu místa ušetřit také multifunkční produkty. Jednou za čas totiž nic nepokazíte tím, když použijete některý z pomocníků „3v1“, který poslouží jak na tělo, tak i tvář a vlasy. Stejně tak může ženám pomoci alverde CC krém, který nabízí ošetření, lehkou ochranu před sluncem a BB krém v jednom. Tónovací denní péče dodá pleti blahodárnou hydrataci až na 24 hodin, pleť ochrání před stárnutím způsobeným sluncem, vyhladí pokožku a dodá jí zářivý vzhled.

V dm drogerii navíc kromě všech zmiňovaných produktů můžete kouknout i po nové kosmetické tašce, do které všechny potřebné produkty naskládáte. Vybírat můžete z mnoha tvarů a velikostí. Z balení se nakonec stane příjemná činnost, kterou zvládnete i bez stresu.

Ohodnoť článek

Štítky dm, dm drogerie, cestování, balení, rady, tipy, kosmetika, kufr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jak si sbalit kosmetiku na dovolenou chytře? Využijte mini produkty na cesty | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.