Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citypark Jihlava bude v dubnu a květnu plný speciálních akcí

PR článek

Autogramiádu se spisovatelem Michalem Vieweghem, velkou soutěž o vouchery na nákup v hodnotě 300 Kč, nebo také Den zdraví či casting do modelingové soutěže Elite Model Look připravilo na letošní duben a květen obchodní centrum Citypark Jihlava.

„Věříme, že tyto i mnohé další akce zpříjemní návštěvníkům pobyt v našem centru a z běžného nakupování se stane mimořádný zážitek,“ říká Miroslava Badalová, Centre Managerka OC Citypark Jihlava.

Pro milovníky literatury Citypark zorganizoval besedu a autogramiádu s oblíbeným autorem Michalem Vieweghem, která se uskuteční při příležitosti jeho letošních kulatých narozenin. Autogramiáda se koná dne 21.4. od 17 hodin v prostoru před prodejnou Luxor.

S přicházejícím jarem bude v centru v období od 22.4. do 31.5. probíhat akce „Trendy v centru dění“, jejíž součástí bude spotřebitelská soutěž o ceny při nákupech nad 1.500 Kč ve všech prodejnách (vyjma Alberta), přičemž tato částka musí být uhrazena za jednotlivý nákup. Soutěž doplní tzv. „Šťastné úterky“, kdy v tento den kupující při nákupu nad uvedenou částku obdrží dárkovou kartu CITYPARK v hodnotě 300 Kč.

Velkou edukativní zdravotnickou akci připravil Citypark Jihlava ve spolupráci s Nemocnicí Jihlava v rámci Dne zdraví. V tento den vám v centru změří glykémii, poradí ohledně diet a stravování a kuřákům změří oxid uhelnatý v plicích. Přítomné budou i porodní asistentky, které představí novinky nastávajícím maminkám. Pokud někdo plánuje výměnu kyčelního nebo kolenního kloubu, může se informovat u odborníků. Orientačně vyšetřit si návštěvníci OC Citypark Jihlava budou moci svou krevní skupinu a dozví se o způsobech darování krve a kostní dřeně. Krajská hygienická stanice bude informovat i o možnostech očkování.

Pro módní nadšence se v centru bude konat casting Elite Model Look, který bude probíhat 23. května od 15 hodin. Castingem bude provádět moderátor a influencer Martin Carev.

Foodcourtový areál centra v blízké době obohatí český fast food řetězec Bageterie Boulevard, který návštěvníky potěší svými ikonickými bagetami a jinými chutnými pokrmy.  

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, jaro, program, soutěž, Michal Viewegh, casting, Elite Model Look, Albert Česká republika, Martin Carev, Lékárenský komplex Jihlava, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citypark Jihlava bude v dubnu a květnu plný speciálních akcí | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.