Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jihlavský magistrát bude mít od října nová telefonní čísla

Od pondělí 3. října budou mít všechna pracoviště Magistrátu města Jihlavy nová telefonní čísla. Změna platí také pro městskou knihovnu a městskou společnost JVAK.

Nová telefonní čísla pevných linek na jednotlivá pracoviště najdete na webu města, vytištěné nové telefonní seznamy je možné si od pátku 30. září vyzvednout na pracovištích Městského informačního centra a Turistického informačního centra v budovách radnice a Brány Matky Boží.

Společným předčíslím bude 565 59, za kterým budou následovat nikoliv už třímístné, ale čtyřmístné klapky pro jednotlivé přístroje, resp. pracovníky. Důvody pro změnu jsou technické i organizační. „Požadavky na uspořádání velkého množství telefonních kontaktů do logických skupin po odborech a odděleních magistrátu už současné řešení nedokáže zajistit. Nové technologie ústředen dávají možnost čísla jednotlivých pracovišť a zaměstnanců seřadit do smysluplných celků. Věříme, že se nové číselné kombinace rychle vžijí,“ uvádí vedoucí odboru informatiky Vladimír Křivánek.

Do pátku 30. září budou platná současná telefonní spojení. Přečíslování bude probíhat od pátečního odpoledne a během víkendu 1. a 2. října, nová telefonní čísla budou aktivní od pondělí 3. října.

Zdroj Magistrát města Jihlava

Štítky Jihlava, magistrát, Vladimír Křivánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavský magistrát bude mít od října nová telefonní čísla | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.