Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kraj Vysočina připravuje týden sportu zdarma. Uhradí za veřejnost náklady na provoz sportovišť

PR článek

Týden sportu zdarma pod názvem Vysočina v pohybu připravuje hejtmanství na přelom dubna a května (25. dubna – 1. května 2022). Minimálně do konce února se mohou hlásit majitelé nebo provozovatelé vnitřních sportovišť, kteří se chtějí do akce zapojit resp. nabídnout volné kapacity sportovišť. Kraj jim uhradí pronájem, lidé budou sportovat zdarma.

Jste provozovatelem nebo majitelem vnitřního sportoviště? Máte možnost uvolnit několik hodin kapacity zdarma pro veřejnost? Kraj Vysočina Vám bude kompenzovat nájem. Více na www.vysocinavpohybu.cz.

  • Žádná náročná administrativa – jen jedna smlouva
  • Nájem a provoz sportoviště zaplatí kraj
  • Kraj pomůže s publicitou a uvede Vaše sportoviště s jeho aktivitami na speciálních stránkách
  • Díky této akci mohou sportoviště oslovit širší cílovou skupinu
  • Zapojit se mohou i menší sportovní objekty/sály, které jsou pro sport využívány (podmínkou je kapacita min. 20 osob), v kterékoli části kraje
  • Nejste si jisti, zda se na Vás nabídka vztahuje, zda vyhovujete nastaveným základním parametrům - kdykoli zavolejte nebo napište.

Cílem akce je vrátit co nejvíce lidí z Vysočiny z obýváků zpět ke sportu, umožnit veřejnosti trávit aktivněji volný čas, přiblížit lidem sportovní nabídku v jejich spádové oblasti, vzbudit zájem lidí o zdravý životní styl. Akci kraj připravuje pro širokou veřejnost. Podmínkou je kapacita/velikost sportoviště alespoň pro 20 osob a vyblokování minimálně 5 volných hodin v týdnu pro bezplatný sport. Příkladem sportovišť, která jsou ideálním adeptem pro zapojení do projektu, jsou plavecké bazény, zimní stadiony a kluziště, posilovny, fitness centra, tělocvičny, haly nebo třeba sokolovny.

Která sportoviště se mohou zapojit a jak to funguje?

  • vnitřní sportoviště s kapacitou/velikostí pro minimálně 20 osob (např. plavecké bazény, zimní stadiony, fitness centra, tělocvičny, haly, sokolovny a další)
  • nabídka alespoň 5 volných hodin (volitelně dle možností konkrétního sportoviště, hodiny lze různě kombinovat, není nutno nabídnout kapacitu po celý den) pro veřejnost v období od 25. 4. do 1. 5. 2022 (pondělí až pátek 16:00 – 21:00, sobota a neděle 9:00 – 21:00)
  • Kraj Vysočina uhradí majiteli či provozovateli sportoviště náklady spojené s nájmem sportoviště
  • nabídka sportovišť a volných hodin bude zveřejněna a průběžně aktualizována na speciální webové stránce www.vysocinavpohybu.cz

Máte-li ve svém okolí oblíbené vnitřní sportoviště a máte-li zájem si v něm až týden zasportovat zdarma, upozorněte jeho provozovatele nebo nájemce na možnost finančního benefitu v případě, že se do týdne sportu zdarma zapojí.

Kontaktní osoba:

Milan Kastner, Odbor školství, mládeže a sportu
Krajský úřad Kraje Vysočina, Jihlava
tel.: 564 602 971
e-mail: kastner.m@kr-vysocina.cz nebo vysocinavpohybu@kr-vysocina.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vysočina v pohybu, Kraj Vysočina, sport, aktivita, sportoviště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj Vysočina připravuje týden sportu zdarma. Uhradí za veřejnost náklady na provoz sportovišť | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.