Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pestrý říjen v Cityparku

PR článek

V říjnu hrají nové kolekce v CITYPARKU Jihlava nádhernými podzimními barvami a rozmanité budou i akce, které si pro vás v tomto měsíci obchodní centrum připravilo.

Ta bezpochyby nejpestřejší čeká návštěvníky už tuto sobotu, 16. října.  Po dvou letech ozdobí spodní pasáž přehlídkové molo a krásné modelky, které představí nejnovější trendy v oblékání, účesech, kosmetice i elektronice. O dětský program se od 13 hodin postará Milan Řezníček a jeho malí pomocníci, kteří se zhostí první přehlídky. V 15 hodin si moderátorské žezlo převezme Leoš Mareš a provázet vás bude všemi módními bloky i svojí závěrečnou DJ show. Kdo dává přednost velkolepé podívané, efektům, míchaným drinkům a rytmické muzice, rozhodně si přijde na své.  

Sobotní návštěva ale nezklame ani milovníky klidnější a duchaplnější zábavy. Citypark Jihlava totiž bude zároveň hostit dobročinný Knihotrh. Vybírat si bude možné ze stovek knih z druhé ruky, a to už od 30 Kč. A pozor, z každé prodané knihy pořadatelé věnují 20 Kč na podporu péče o opuštěné pejsky v Psinci Pístov. Své knihy na akci nabídnou Knihomilové.cz a Antikvariát Krmítko pro duši.

Molo nezůstane prázdné ani v neděli, tentokrát ale bude patřit odvážným slečnám, které zkusí štěstí na castingu Miss Czech Republic.

Táhneme za jeden provaz je název čtvrteční besedy na téma náhradní rodinná péče. Nezalekněte se vážného tématu, součástí odpoledne budou také hry pro děti, malování na obličej a tvořivé dílny pro děti. Pokud se chcete dozvědět více o pěstounské péči, poznamenejte si datum 21. října a čas od 15 do 18 hodin.

A o dětech, i když trochu odrostlejších, bude řeč i 22. a 23. října.  V rámci Vysočina Education Festivalu budou v Cityparku budou představeny jednotlivé studijní obory. Nečekejte ale žádné nudné přednášky, vyzkoušet si budete moci nejmodernější technologie a činnosti. Příprava sushi, moderní vazba květin, 3D tisk, virtuální realita, termokamera, simulátor stáří, to je jen zlomek toho, co vás na festivalu vzdělávání čeká. Kdyby někdo z vás měl pocit, že je z nabízených studijních oborů jelen, věřte, že nebude sám. V rámci festivalu totiž vystoupí celá kapela Jelenů, těšit se na ně můžete v rámci sobotního programu od 14 hodin.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, říjen, program, kniha, Leoš Mareš, Milan Řezníček, Miss Czech Republic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pestrý říjen v Cityparku | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.