Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Povstaňme, jdeme na pivo! Dny českého piva jsou tu

PR článek

Od 23. do 30. září probíhá ve všech dobrých hospodách oblíbená akce českých pivovarů Dny českého piva. Konzumenti mohou ochutnat limitované várky speciálů uvařených při příležitosti oslav svátku patrona českého piva sv. Václava, nebo prostě vyrazit jen tak s přáteli na čepované pivo a podpořit své oblíbené podniky, jež se stále potýkají s důsledky pandemie.

Závěr září je již od roku 2013 pravidelně zasvěcen českému pivu, které má světový věhlas. V průběhu letošních Dnů českého piva se mohou hosté těšit na limitované várky pivních speciálů, ale také neobvyklý doprovodný program či hospodskou zábavu. Do akce se zapojuje celá řada pivovarů i minipivovarů a její popularita mezi širokou veřejností stále roste. „Česká hospoda je po staletí středobodem společenského života a pivo v ní hraje zásadní roli,“ uvádí Martina Ferencová, výkonná ředitelka Českého svazu pivovarů a sladoven, který oslavy pořádá.

„Věříme, že nejen na konci září velká část milovníků českého piva zavítá do svého oblíbeného podniku. Buďme rádi, že je to možné, snad nikdo si nepřejeme podobný scénář podzimu, jako byl ten loňský,“ uzavírá Martina Ferencová s tím, že letošní ročník byl symbolicky zahájen při vyhlášení prestižní degustační soutěže České pivo 2021.

Více informací najdete na webu nebo Facebooku.


Akce je určena pro osoby starší 18 let.

Ohodnoť článek

Štítky Dny českého piva, pivo, slavnost, hospoda, pivovar, české pivo, svátek, Český svaz pivovarů a sladoven, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Povstaňme, jdeme na pivo! Dny českého piva jsou tu | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.