Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Už nemusíme jezdit do Brna. IKEA otevírá nové výdejní místo v Jihlavě

Obchodní řetězec KEA otevírá v Jihlavě nové výdejní místo pro rozměrnější zásilky. Nachází v areálu nového nákupního centra Aventin Shopping Jihlava. Objednávat zboží s doručením do tohoto výdejního místa mohou zákazníci od soboty, od pátku 20. srpna si pak budou moci vyzvedávat na novém místě první zásilky.

Nové místo má být dobře dostupné pro zákazníky z celého regionu, kteří už tak za nákupy nebudou muset dojíždět do nejbližšího obchodního domu IKEA v Brně. Ušetří tak zhruba 200 kilometrů a přes dvě hodiny na cestách. 

„IKEA se dlouhodobě snaží být pro zákazníky dobře dostupná a nabídnout jim různé možnosti pohodlného nakupování. Otevírá proto další z nových výdejních míst pro rozměrnější objednávky, a to v Jihlavě,“ říká Petr Šašek z marketingového oddělení IKEA. 

Výdejní místo v Jihlavě bude zásobovat obchodní dům IKEA Brno. „Zákazníkům prostřednictvím nového výdejního místa v Jihlavě nabízíme další možnost si vybrat, kde a kdy si chtějí nákupy vyzvednout. Obchodní domy IKEA zůstávají nadále klíčovou částí našeho podnikání. Jsou místem, kde naši zákazníci mohou čerpat inspiraci a setkávat s našimi odborníky, kteří jim pomohou s plánováním bydlení,” uvádí Richard Citnar, ředitel obchodního domu IKEA Brno.

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově u rozměrnějších objednávek na výběr možnost vyzvednutí právě v Jihlavě. Výdejní místo bude otevřeno 3 dny v týdnu – v úterý a v pátek od 14 do 19 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin.  

Ceny za službu jsou odstupňovány podle celkové hmotnosti zboží v objednávce. Začínají na 149 Kč pro objednávky do 15 kg a maximální cena za tuto službu je 699 Kč u objednávek, které přesahují 200 kg. 

„Ve srovnání s doručením přímo do bytu zákazníci při využití výdejního místa zaplatí za službu výrazně méně. Například při objednání křesla STRANDMON zhruba polovinu, u kuchyně nad 200 kg ušetří zákazník za dopravu až tři čtvrtiny,” doplňuje Richard Citnar.  

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto viame.cz | Zdroj IKEA

Štítky IKEA, Jihlava, Aventin, výdejní místo, Brno, obchodní dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už nemusíme jezdit do Brna. IKEA otevírá nové výdejní místo v Jihlavě | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.