Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Prostornější a vybavenější. Odbor dopravy na Tyršově ulici disponuje novými pokladnami

Pokladna v přízemí budovy odboru dopravy v Tyršově ulici získala nový kabát. Placení i komunikace občanů s pracovnicemi bude nyní pohodlnější.

Pracoviště se dvěma zaměstnankyněmi, kam chodí Jihlavané platit například za registraci vozidla či vydání řidičského průkazu, bylo přestavěno, aby více vyhovovalo jak potřebám samotného odboru, tak i návštěvníkům úřadu. Pohodlnější bude komunikace s pracovnicemi i bezhotovostní placení.

„Původní prosklená místnost měla nevyhovující rozměr i vybavení. Navíc prostor nesplňoval bezpečnostní požadavky pracoviště pokladny a podávací plochy pro klienty byly umístěny moc nízko, což bylo nepohodlné pro zákazníky i obsluhu. Stejně tak zde nebyl ideální ani nábytek, například pro bezhotovostní platby, se musel složitě vytahovat platební terminál,“ uvedl Lubomír Dohnal, vedoucí odboru dopravy.

Hlavní akcí celé stavební proměny bylo umístění skleněné příčky z bezpečnostního skla, na které bylo nutné využít ocelových nosných konstrukcí. Dále byl prostor rozšířen a vznikly zde nové vnitřní dveře. Získal také nový nábytek, a to i pokladnu a platební terminál. „Nové prostory jsou uživatelsky podstatně příjemnější, klient přistupuje k vyvýšené přepážce, komunikuje s obsluhou přímo přes otvory ve skleněných výplních,“ doplnil Dohnal.

Po dobu rekonstrukce byla pro návštěvníky zřízena provizorní pokladna ve stávající zasedací místnosti, která je v přízemí budovy u vstupu k jednotlivým přepážkám. Přestavba stála přes 1,2 milionu korun.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlava | Zdroj Magistrát města Jihlava

Štítky Jihlava, odbor dopravy, pokladny, Lubomír Dohnal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prostornější a vybavenější. Odbor dopravy na Tyršově ulici disponuje novými pokladnami | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.