Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Je libo vyzkoušet si pumptrack? Možnost budete mít již tuto neděli v parčíku za Cityparkem

PR článek

Ještě dříve, než se otevře nový unikátní pumptrack s asfaltovým povrchem v údolí Českého mlýna, máte možnost si ho vyzkoušet u Cityparku! Poslední květnový víkend vyroste totiž za Cityparkem (v parčíku na ulici U Dlouhé stěny) premiérová Hot Wheels pumptrack dráha, kterou můžete otestovat i vy. A to zcela zdarma.

Ovál 16,5 x 6 m bude k dispozici všem zájemcům, kteří rádi zkoušejí nové věci a kolečka jsou jejich život. Vezmi si kolo, koloběžku, skateboard a helmu a přijď tuto sobotu nebo v neděli mezi 10. a 18. hodinou do Cityparku.

Jestli nemáš vlastní dopravní prostředek, nevadí. Připravená bude i půjčovna sportovního náčiní včetně ochranných pomůcek. A kromě toho na tebe čeká tým profíků z VSA Xtreme, kteří ti rádi se vším pomohou a navíc ti předvedou super kousky z freestyle BMX, freestyle scooteringu a taky populárního parkouru.

Programem bude provázet a akci moderovat Jan Valenta – trojnásobný mistr světa a jediný účastník světových závodů Dew tour a X Games z ČR ve Freestyle BMX. Zkrátka nudit se nebudete. A zábavu si užijí i mladší sourozenci, pro které bude nachystaná Mattel zóna.

Chybět nebudou ani oblíbené soutěže o atraktivní odměny od Hot Wheels a Alpine Pro. Prostě po dlouhé době zase jeden takový akční prima víkend spojený s nákupy a dobrým jídlem pro celou rodinu.

Ohodnoť článek

Štítky Citypark, Hot Wheels, pumptrack, Mattel, ALPINE PRO, a.s., Jan Valenta, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je libo vyzkoušet si pumptrack? Možnost budete mít již tuto neděli v parčíku za Cityparkem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.