Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

I o prázdninách budou otevřené družiny škol zřizovaných městem a některé školky

Město Jihlava kvůli covidové situaci i letos zpřístupní během prázdnin školní družiny. Přihlásit dítě do družiny je možné minimálně na jeden týden a termín je stanoven nejpozději do 21. června 2021 do 12.00 hodin. O prázdninách budou v provozu i vybrané mateřské školy.

Provoz školních družin bude zajištěn v základních školách, jejichž zřizovatelem je statutární město Jihlava. Od 1. do 16. července to bude ve škole v Seiferotvě ulici, od 19. července do 6. srpna ve škole v Křížové ulici a od 9. do 31. srpna ve škole v ulici Nad Plovárnou. Více informací ZDE.  

Družina poskytne zájmové vzdělávání žákům několika škol, zároveň zajistí stravování. Činnost družiny je určena pouze pro žáky těch základních škol, jejichž zřizovatelem je statutární město Jihlava. Přihlásit žáka je možné nejméně na jeden týden.

Provoz školní družiny je naplánován od 6:00 do 15:30 hodi. Rodiče mohou pro své dítě zvolit dvě formy docházky - buď celý den, tzn. včetně oběda, nebo jen dopolední docházku s odchodem před obědem.

Nejzazší termín pro přihlášení je pondělí 21. června 2021 do 12 hodin. Provede se pouze osobně na základní škole dle zvoleného termínu docházky. Úhrada za pobyt ve školní družině, i včetně stravování, probíhá na místě a v hotovosti.  

Provoz těchto družin nebude zajišťován při přihlášení méně než 15 žáků, v tomto případě budou finanční prostředky vráceny.

V provozu budou o prázdninách i mateřské školy. MŠ Mozaika bude mít v červenci v provozu odloučená pracoviště MŠ Mahenova a MŠ U Dl. stěny a v srpnu MŠ Seifertova, MŠ Jarní, Jeslenka. Od 26. srpna budou v už provozu všechna pracoviště. 

MŠ Demlova zajistí provoz od 19. července do 20. srpna a MŠ Nad Plovárnou bude mít provoz od 1. do 23. července a od 9. do 31. srpna. Informace o provozu mateřských škol jsou k dispozici na všech pracovištích.

Ohodnoť článek

Foto Lenka Dvořáková

Štítky mateřská školka, školní družina, prázdniny, Jihlava, mateřská škola, základní škola

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

I o prázdninách budou otevřené družiny škol zřizovaných městem a některé školky | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.