Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Citypark se včera otevřel jarním dětským nákupům, rodiče vzali obchody útokem

PR článek

Takové malé „první září“ zažívá v polovině letošního dubna spousta dětí a jejich rodičů. Po nedobrovolných prázdninách jste možná i vy zjistili, že vašim dětem jsou stávající přezůvky malé, penál se propadl někam do říše zapomnění a první školní den vaše zlatíčko muselo vyrazit v teplácích.

Naštěstí se se státními institucemi konečně otevřely i vybrané obchody s dětským oblečením a obuví, rovněž také prodejny s papírenským zbožím. Útokem vzali rodiče hlavně oblíbený obchod Pepco, kde už před devátou hodinou ranní stála na nejlepší kousky fronta. Naštěstí jsou obchody na potřeby všech zákazníků připraveny a během dopoledne již provoz všech jednotek plynul bez problémů, za dodržování všech hygienických opatření.

Dětskou obuv můžete pořídit hned v několika obchodech (Baťa, Humanic, Deichmann, A3 sport, Hervis). Pro módní jarní kousky pro vaše ratolesti zavítejte např. do C&A, Lindex, Takko, KIK a dokonce i SPARKYS. Speciální vybavení pro děti na jarní outdoorové sporty seženete v Alpine Pro či Rockpoint.

I nadále fungují ve většině dosud neotevřených obchodů e-shopy a výdejní okénka. A v prodejnách, které se dnes otevřely, si minimálně můžete již nyní okouknout jarní kousky pro vás samotné. Provozní dobu konkrétních nájemních jednotek jihlavského nákupního centra najdete na www.citypark.cz, kde můžete pro větší přehlednost využít praktický filtr v záložce Obchody a služby.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Citypark, Jihlava, nákupy, jaro, obchod, Pepco, A3 SPORT, Hervis, C&A, ALPINE PRO, a.s., Takko, Kik

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Citypark se včera otevřel jarním dětským nákupům, rodiče vzali obchody útokem | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.