Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Hledáte přínosnou spolupráci pro vaši firmu? VŠTE vám otevře nové možnosti!

PR článek

Dlouhodobá praxe je jednou z priorit Vysoké školy technické a ekonomické v Českých Budějovicích. Zároveň je to bezesporu jedna z jejích předností, o čemž svědčí zpětná vazba od studentů, která je po všech stránkách pozitivní. Aby ne, mnozí z nich ve společnostech, kde prožili tříměsíční praxi, nakonec zakotvili natrvalo. A to i ve funkcích, na které by jinak vedla delší cesta… Že máte firmu a kooperace s VŠTE vás láká? Určitě se ozvěte, škola je novým spolupracím nakloněná!

Dlouhodobá praxe trvá celý jeden semestr, což je dostatečná doba k tomu, aby se student dostal do hloubky, do firemního kolektivu vnesl svěží vítr a stal se přínosem. To vše zdarma, za studenta na praxi podniky nic neplatí. Velkou výhodou je, že se během té doby obě strany dokonale poznají, tudíž skutečně není neobvyklé, že se student posléze stane zaměstnancem.

Spolupráce s VŠTE každopádně může být přínosná i z jiných hledisek. Je možné se podílet na společných projektech, využívat moderní laboratoře, kterými škola disponuje, a tak dále. Jinými slovy… VŠTE má firmám co nabídnout, zároveň jim může pomoci zvýšit kredit. Všechny potřebné informace zájemci naleznou na webu www.vstecb.cz.

VŠTE je veřejná vysoká škola, kterou naleznete v Českých Budějovicích na adrese Okružní 517/10. Nyní má uzavřeno zhruba tisíc rámcových dohod o praxích a ročně na ně vysílá kolem 900 studentů. Nabízí Bc. a Ing. programy v oblastech ekonomiky, personalistiky, strojírenství, stavitelství a dopravy a logistiky. Na kontě má VŠTE řadu certifikátů a ocenění, přičemž nejvíce si váží ocenění získaných od studentů, kdy opakovaně uspěla v soutěži Fakulta roku.

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky VŠTE, vysoká škola, praxe, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáte přínosnou spolupráci pro vaši firmu? VŠTE vám otevře nové možnosti! | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.