Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO: Na letošním Bosch svařáku se vypilo 1920 litrů vína. Nechyběl Mikuláš s družinou

PR článek

Mimořádně vysoký zájem veřejnosti provázel 13. prosince tradiční charitativní a vánoční akci „Bosch svařák“. Tu pořádala jihlavská firma Bosch Diesel, s.r.o. V tento den se její zaměstnanci opět sešli pro dobrou věc a uspořádali pro širokou veřejnost na jihlavském Masarykově náměstí již 16. ročník charitativního „Bosch Svařáku“.

Bohatý kulturní program, prodejní stánky svařeného vína a závěrečný ohňostroj přilákaly na pět tisíc návštěvníků. Hudebními hvězdami akce byli zpěváci Petr Kolář a Aneta Langerová. Program charitativní akce doplnil vánočně vyzdobený Bosch kamion s Mikulášem, andělem, čerty a animacemi pro děti.

Letos mohli návštěvníci využít během akce i nově otevřené ledové kluziště. Jako host se „Bosch-Svařáku“ zúčastnil náměstek primátorky statutárního města Jihlavy Martin Laštovička. Rodinná atmosféra akce přinesla zážitek plný pohody, klidu a radosti.

Předměty z chráněných dílen 

Firma Bosch Diesel, s.r.o., podporuje každým rokem výtěžkem z charitativního prodeje svařeného vína regionální veřejně prospěšné organizace. Na akci „Bosch Svařák“ bylo letos prodáno 1920 litrů svařeného vína, celková výše podpory firmou Bosch dosáhla částky 273 tisíc korun. Letošními příjemci výtěžku budou interní a kardiologické oddělení Nemocnice Jihlava. Interní oddělení Nemocnice Jihlava získalo finanční dar ve výši 160 tisíc korun.

Bosch svařák 2019

Čtvrtek, 19. prosince 2019, 08:48

Bosch svařák 2019
Bosch svařák 2019

 Z finančního daru bude možné pořídit na interní oddělení nové dvě lůžkové váhy a jednu sedačkovou váhu. Kardiologické oddělení obdrželo z výnosu prodeje svařeného vína finanční dar ve výši 113 tisíc korun. Tato částka poslouží k nákupu nového EKG s 12 svody.

V rámci charitativní podpory firmy Bosch byl vánoční trh doplněn o stánkový prodej předmětů z chráněných dílen regionálních neziskových organizací: Integračního centra Sasov zaměřeného na pomoc osobám s poruchou autistického spektra a jejich rodinám.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bosch svařák, víno, podpora, nemocnice, advent, Robert Bosch GmbH, svařené víno, Aneta Langerová, Petr Kolář, Lékárenský komplex Jihlava, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Na letošním Bosch svařáku se vypilo 1920 litrů vína. Nechyběl Mikuláš s družinou | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.