Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Společnost

V Jihlavě se vzpomínalo na události 17. listopadu. Podvečer zazněla městem Modlitba pro Martu

Desítky lidí se dneska odpoledne sešly u sochy klíčů u řeky Jihlavy, aby zavzpomínaly na události 17. listopadu. Akci svými projevy obohatily osobnosti národní i komunální politické scény. Sváteční atmosféru pak podvečer doplnila píseň Modlitba...

Revoluční plamen se v roce 1989 v Jihlavě rozhořel o týden později než v Praze

Dnes je to dvaatřicet let od listopadových událostí roku 1989. Pojďme si v krátkosti připomenout, co se v Jihlavě v těchto klíčových dnech dělo společně s obrazovým materiálem.

Jihlavou zazní Modlitba pro Martu. Radnice se rozzáří národními barvami

Středa 17. listopadu pro mnohé znamená volný den, protože slavíme státní svátek. Události, které se staly v roce 1989, si v krajské Jihlavě můžeme připomenout hned několika akcemi.

Sazka ve spolupráci s Balíkovnou rozšiřuje službu na svých terminálech o možnost podání zásilky

Nechce se vám s balíkem na poštu, kterou máte daleko, zato máte ve svém okolí prodejnu s terminálem Sazky, která podporuje službu Balíkovna? V takovém případě, od 1. listopadu 2021, můžete svoji zásilku k odeslání donést právě sem!

Zdravý jeden ze sedmi. Provoz na živnostenském úřadě je omezený, počítejte s delším čekáním

Živnostenský úřad v Jihlavě má kvůli vysoké nemocnosti značně omezený provoz. Není uzavřený, jen jeho návštěvníci musí počítat s tím, že budou déle čekat.

Jihlavský Mariánský sloup na náměstí se dnes navečer zabarví do purpurova

Také Jihlava se připojí k oslavám Purpurového listopadu při příležitosti Světového dne předčasně narozených dětí, a to tak, že dnes navečer bude Mariánský sloup na Masarykově náměstí nasvícen purpurovou barvou.

Díky mamce jsem byla vychovávaná v mlíkařině, říká Hana Leherová

Agrola z Jindřichova Hradce vyrábí jogurty a zákysy ve skle už skoro 30 let. Podle stejné receptury a stejným výrobním postupem zrání ve skle. Výraznou a neotřelou chuť jogurtů ovlivňují především mléčné kultury, které si Agrola sama pěstuje ve...

Kdo jel dnes dopoledne kolem Kosteleckých uzenin, tak si určitě všiml zhruba desítky aktivistů, kteří byli účastníky dalšího pietního aktu u místních jatek. Kolemjedoucím řidičům ukazovali bannery s nejrůznějšími nápisy a fotkami zvířat. A také...

Pietní akt u kosteleckých jatek

Pondělí, 15. listopadu 2021, 14:25

Pietní akt u kosteleckých jatek
Pietní akt u kosteleckých jatek
Pomoc matkám samoživitelkám či bezdomovcům. V jihlavském Lidlu opět proběhne Sbírka potravin

Po půl roce se v Jihlavě bude konat další Sbírka potravin. Zájemci, kteří se budou chtít do dobročinné akce zapojit, tak opět mohou učinit v jihlavském Lidlu, a to na Okružní ulici.

Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.