Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

CineStar láká na víkend

Ať už jste unaveni z práce na zahradě a nebo třeba žádnou zahradu ani nemáte, můžete všeho nechat a jednoduše vyrazit do kina. Tento víkend lákám na akční film Noční běžec (pozor na čsfd má tato podívaná celých 73 procent!) a žhavou filmovou novinku Rychle a zběsile 7 (kdo ještě nestihl má co dělat).

Noční běžec

Brooklynský gangster a produktivní zabiják Jimmy Conlon (Neeson), kdysi přezdívaný Hrobník, už zažil lepší časy. Nyní 55letého Jimmyho, dlouholetého nejlepšího přítele mafiánského bosse Shawna Maguirea (Harris), pronásleduje kromě hříchů minulosti také zarputilý detektiv (D'Onofrio), který byl celých 30 let vždy o krok pozadu za Jimmym. V poslední době se však zdá, že Jimmy nachází jedinou životní útěchu na dně sklenky whisky. Ale když se terčem stane Mike (Kinnaman), Jimmyho syn, kterého celá léta neviděl, musí se Jimmy rozhodnout mezi zločineckou rodinou, kterou si vybral dobrovolně, a skutečnou rodinou, kterou kdysi dávno opustil. 

Rychle a zběsile 7

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou.

Zdroj: CineStar Jihlava

Štítky Cinestar, Rychle a zběsile 7, zahrada, kino, Rychle a zběsile

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

CineStar láká na víkend | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.