Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

KULTURNÍ TIPY: Koncerty kapel Chinaski, Horkýže Slíže, Čechomor i Banjo Bandu Ivana Mládka

Máme před sebou opravdu přeplněný kulturní kalendář. Těžké rozhodování budou mít všichni fanoušci skvělé hudby. Čeká nás totiž hned několik koncertů. Mezi nimi třeba vystoupení kapely Chinaski, který bude asi největším lákadlem. Na Vysočinu přijedou ale i Horkýže Slíže, Čechomor a Banjo Band Ivana Mládka.

Středa 8. Listopadu

Jihlava

P. Šimák, K. Jonášová a spol.: 3100°C mé krve – Horácké divadlo – 19:00

Dokumentární drama. Autentické výpovědi evropských matek, jejichž děti odešly a většinou zemřely na straně tzv. Islámského státu, jsou velkým otazníkem nad stavem naší společnosti. Sestaveno z autentických materiálů. 

Třebíč

Banjo Band Ivana Mládka - Národní dům - 19:00

Společným jmenovatelem všech jeho vystoupení je nepolitický, nesatirický a neangažovaný humor, který má diváka především pobavit. Dadaistické monology, scénky a anekdoty střídají známé i méně známé písničky Banjo Bandu, které interpretuje jak Ivan Mládek, tak i ostatní členové jeho „panoptika“.

Čtvrtek 9. listopadu

Jihlava

Chinaski - Horácký zimní stadion - 20:00

Koncert známé kapely v rámci "Není nám do pláče tour".

Eduardo Rovner: Vrátila se jednou v noci - Horácké divadlo - 17:00

Duchařská komedie. Když se starý mládenec Manuel rozhodne oženit, očekává ho neuvěřitelné překvapení. Po deseti letech „odpočinku v pokoji“ vstane jeho matka Fanny z hrobu, aby na situaci dohlédla a nevěstu si osobně proklepla.

Pátek 10. listopadu

Jihlava

W. Allen: Sex noci svatojánské - Horácké divadlo - 19:00

Komedie. Svět reálných lidských vztahů viděný typickým pohledem Woody Allena. Hra, která s nadhledem vypráví o lásce, sexu, vášni a nevěře…

Želiv

Čechomor - Kulturní dům - 20:00

Kapela, která příští rok oslaví třicáté výročí vzniku, výrazně obměnila sestavu. Diváci se ale nemusejí obávat. Na koncertě uslyší nejen největší hity skupiny, ale i některé nové skladby v barevnějších a modernějších úpravách. 

Sobota 11. listopadu

Třebíč

Horkýže Slíže - Fórum - 20:00

Koncert kapely v rámci 25 let tour.

Jihlava

Peter Shaffer: Černá komedie - Horácké divadlo - 19:00

Spletitý příběh mladého zamilovaného páru, který očekává návštěvu přísného otce budoucí nevěsty, se odehrává za zcela originální a nečekané situace, která rozjíždí řadu komediálních zápletek. Černá komedie, je považována za jednu z nejzábavnějších a nejduchaplnějších komedií světového repertoáru.

Neděle 12. listopadu

Jihlava

Rob Becker: CAVEMAN - Dům kultury - 19:00

Máte chuť se rozesmát až k slzám? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lásce, partnerství a vtipně utajených kvalitách obou pohlaví. 

Pondělí 13. listopadu

Jihlava

David Koller - Dům kultury - 20:00

Publikum se může těšit například z písní „Chci zas v tobě spát, Gypsy Love, Amerika“ a z dalších Kollerových hitů z celé jeho hudební kariéry v akustickém aranžmá jeho skvělé kapely. 

Autoři | Foto musicbar.cz

Štítky hudební skupina, Ivan Mládek, Čechomor, Chinaski, divadlo, Jihlava, Banjo Band, kulturní dům, Kraj Vysočina, koncert, David Koller, Islámský stát

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

KULTURNÍ TIPY: Koncerty kapel Chinaski, Horkýže Slíže, Čechomor i Banjo Bandu Ivana Mládka | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.