Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Kouzelník Radek Bakalář přiváží do Jihlavy kouzla z pořadu MAGIC SHOW, představení bere dech. Zasoutěžte si o vstupenky

PR článek

Kouzelník a iluzionista Radek Bakalář, který svými kousky dostal do úzkých snad všechny známé celebrity včetně Libora Boučka, Michala Suchánka, Honzy Dědka, Adély Gondíkové nebo například Terezy Pergnerové, se rozhodl vyrazit na turné. Už 7. února v DKO Jihlava si pro diváky připravil bezmála dvouhodinovou show, ve které zažijí neuvěřitelné věci, jako například levitaci diváka z publika nebo absolutní manipulaci vnímání reality a otočení toho, co je a není pravda.

Každý divák se stane součástí jeho nepochopitelných iluzí. Díky pořadu MAGIC SHOW na Prima COOL dostával nespočet zpráv, že to, co dělá, nejde udělat před živým publikem a že se jedná o kamerové triky, ale podle všech dostupných informací jsou právě ona vystoupení před diváky to, co už přes patnáct let dělá. Jeho odpověď ve formě jedenácti zastávek po českých městech je proto více než pochopitelná. Dá se říci, že si Radek jako dalšího vzácného hosta do MAGIC SHOW vybral vás. Vás všechny, kteří si tuhle jedinečnou šanci nenechají ujít.

Za sebou již má 8 zastávek a odezva je neuvěřitelná. Zde pár slov od diváků:

,,Děkujeme za včerejší vystoupení. Bylo to úžasné vystoupení s obrovskou pozitivní energií. Manžel je Váš velký fanoušek, já jsem Vás znala jen letmo. Že jste vynikající kouzelník a vypracoval jste se vlastní pílí, jsem věděla. Ale co mě nejvíc dostalo, s jakou pokorou, skromností a empatií své umění předvádíte. A zůstal ve Vás ten malej kluk, co si jde za svým snem. Za to Vás obdivuji a ještě jednou děkuji za úžasný zážitek.“

,,Moc děkuji, že jsem to mohla zažít a gratuluji ti, že si plníš sny. Oddychla jsem si, upřímně se zasmála i dojetím pustila slzu. Děkuji za tvou energii, ráda ji zase zažiji. ”

Přijďte prožít neopakovatelný večer s Radkem Bakalářem - nejvyhledávanějším V.I.P. iluzionistou nové generace. Zažijete show, ve které Váš mozek odmítá věřit očím. Jak bude Vaše mysl reagovat na nevysvětlitelné iluze, kterých navíc vy všichni budete součástí?

Kolikátá zastávka z celého turné Magic show Radka Bakaláře proběhne v Jihlavě?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Soutěž byla ukončena 6. února v 16:00. Správná odpověď byla: 10. zastávka. Výherci vstupenek byli kontaktováni. 

Radek není jen skvělým manipulátorem lidské mysli, ale hlavně nadčasovým stand-up performerem dnešní doby. Hypnóza, sugesce, vizuální magie, brilantní hudba a neuvěřitelný improvizačního humor… To vše dokázal spojit v úžasnou audiovizuální one-man show s názvem MAGIC SHOW - Live.

Celé představení bude navíc snímáno kamerami a projektováno, takže budete mít jedinečnou možnost vše sledovat doslova z pár centimetrů. Radek to výstižně shrnul na svých sociálních sítích: Hudbu si lze poslechnout, na film se lze podívat, ale má kouzla? Ty musíte zažít!

A co vám Radek Bakalář vzkazuje? ,,Přijďte na moji show a já vám garantuji, že do vaší paměti vtisknu tak silnou vzpomínku, na kterou budete rádi vzpomínat celý život. Mozek si totiž až s neuvěřitelnou přesností pamatuje to, co nechápe!”

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky show, kouzelník, iluze, Radek Bakalář, soutěž, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kouzelník Radek Bakalář přiváží do Jihlavy kouzla z pořadu MAGIC SHOW, představení bere dech. Zasoutěžte si o vstupenky | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.