Počasí dnes19 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Už za týden se otevřou brány Sázavafestu. Vyhrajte vstupenky na jeho jubilejní ročník

PR článek

Už za týden se otevřou brány jednoho z největších letošních festivalů v České republice. Sázavafest slaví dvacáté narozeniny a pořadatelé to pojali opravdu mimořádně. Základem bude hvězdami nabitý line up, bohatý však bude i doprovodný program.

Sázavafest slaví 20 let a oslavy budou skutečně velkolepé. Návštěvníci se mohou těšit na famózní line up, na kterém nechybí Marek Ztracený, kapely Lucie, Mig 21, Rybičky 48, Mirai, zahraniční hvězda Nico Santos a spousta dalších skvělých interpretů. 

Děti se zabaví ve Family fun zóně, jídla a pití bude dostatek z české i zahraniční kuchyně a tančit se bude až do rána. Nenechte si ujít největší událost letošních prázdnin a vyraž na Sázavafest 2022!

Vstupenky můžete zakoupit na www.ticketspot.cz nebo vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování. Každý ze tří výherců obdrží dvě vstupenky na celý festival. Soutěž byla ukončena, výherci byli kontaktováni.

Soutěž o vstupenky na Sázavafest

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Štítky Sázavafest, festival, hudba, soutěž, vstupenka, Česko, Nico Santos, Marek Ztracený, Mig 21, Lucie, Rybičky 48, Mirai, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Už za týden se otevřou brány Sázavafestu. Vyhrajte vstupenky na jeho jubilejní ročník | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.