Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Gwyneth Paltrowová pomáhá na Netflixu s orgasmy lesbickým párům i důchodcům

Pokračování akční jednohubky Armáda mrtvých nebo přisprostlý animovaný seriál Piklírna dorazily na Netflix. Spolu s nimi i show Gwyneth Paltrowové, která se nebojí hovořit o sexuálních tabu. HBO GO pak přichází s povedenou krimi sérií Angela Black.

Armáda lupičů

Je libo akční žánrovku s parádním soundtrackem a líbivým vizuálem? Tato dobrodružná jednohubka dějově přechází film Armáda mrtvých a zrežíroval si ji sám představitel hlavní role Matthias Schweighöfer. Film se veze na podobné žánrové vlně jako třeba Podfukáři nebo Lovci pokladů s Nicolasem Cagem. Lupičové si kladou za cíl vykrást údajně nejlépe zabezpečené sejfy v Evropě. Povede se jim to?

Těžko říct. Co se filmu ovšem povedlo je, že baví. Pokud chcete zábavný film o vykrádačkách, máte ho mít. Jako bonus dostanete akční scény natáčené v Praze, občas někdo i promluví v pozadí česky a v úvodu filmu si malou roličku střihla i zpěvačka žijící v Čechách Toyna Graves. Tým zlodějů tvoří blonďatý Němec, Wolverine z Wishe, afroamerický rapper a drsná holka, která má být hlavně...drsná.

Armáda lupičů má kromě českých titulků i dabing. I když v druhé půlce ztrácí dech, jde pořád o poutavou podívanou. Na soundtracku navíc spolupracoval Hans Zimmer, což už je samo o sobě záruka toho, že zvuková složka bude stát za to. Tento týden jde navíc o nejsledovanější pořad Netflixu. Snímek předběhl i Hru o oliheň.

Zdroj: Netflix

Sex, láska a goop

Gwyneth Paltrowová není v posledních letech známá jako herečka, ale především jako člověk, který se nebojí mluvit o sexu vždy a všude. Žádné téma pro ni není tabu. O tom svědčí i to, že na svém e-shopu prodává svíčky s vůní její vagíny či jejího orgasmu. A jak název napovídá, i nová talk-show, jejíž je tváří, se soustředí na páry, které byly natolik odvážné, že se rozhodly hledat cestu k intenzivnějším sexuálním prožitkům a hlubší intimitě před kamerami.

Pořadu je ke cti, že se snaží hovořit o tabu tématech. Čímž problémy v sexuálním životě bezesporu jsou. Soustředí se na mladý pár, manžele ve středním věku, šedesátníky i na pár lesbiček. Dvojice zjišťují, že navzdory dlouhodobým vztahům se v některých oblastech zas až tak dobře neznají. Místní odborníci se to snaží napravit. Některé metody vás třeba inspirují, jiné překvapí. V nejbizarnějším dílu pak muž přejíždí ženě nad kůží, snaží se vnímat její energii a oba z toho málem dostanou orgasmus. To není vtip. Skutečně.

Těžko říct, nakolik už Gwyneth přestalo bavit herectví, že se propůjčila pořadu Sex, láska a goop. Šest půlhodinových dílů je na Netflixu i v českém znění, díky čemuž vyznívají některé scény o poznání komičteji, než by měly. Uvidíme, s čím přijde Gwyneth příště, když v Avengers už skončila.

Zdroj: Netflix

Piklírna (Inside job)

Animované seriály pro dospělé publikum. Začali Simpsonovi, pokračoval sprostý Southpark nebo třeba Rick a Morty. Na jejich popularitu se pokouší navázat Netflix se svojí Piklírnou. Seriál se soustředí na geniální mladou vědkyni, která propadá různým konspiračním teoriím. Jejího otce, taktéž vědce, vyhodili z firmy a ona se jej snaží zastoupit a převzít místo ve vedení. Což se jí i podaří, ale dostane k tomu uhlazeného parťáka, který sice není nejschopnější, ale vypadá dobře a to lidi mají rádi.

Už v prvním díle se například chce vědkyně pochlubit svým vynálezem, robotickým klonem amerického prezidenta. Ten se ovšem utrhne ze řetězu a je nutné dát celou situaci do pořádku. Piklírna pokračuje i v dalších dílech v podobně ujetých zápletkách. Nejblíže má k právě již zmíněnému seriálu Rick a Morty nebo k Futuramě. Zda se z ní ale stane podobně kultovní záležitost, na to si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: Netflix

Angela Black

Angela je zdánlivě obyčejná matka dvou synů žijící s milujícím manželem. Jenomže ona v nešťastném vztahu trpí, jelikož jí násilnický partner mlátí. Při večerní procházce po městě potkává neznámého muže, kterého neoblafne historkou o tom, že podlitiny jí způsobil náraz do dveří a přizná, co jí manžel provádí. Z toho se vyklube soukromý detektiv, jenž zná temná tajemství Angelina manžela.

Neznámé herecké obsazen ústřední dvojice je skvěle zvolené. Z manželova pohledu jde strach, zároveň navenek působí jako elegán. Týraná manželka je silná žena, která i když je psychicky na dně, snaží se z něj ze všech sil odrazit. A záhadné soukromé očko? To si Angelin manžel najal, aby mu na ni našel špínu a po rozvodu mu zůstaly děti. Jenomže detektiv má své morální hodnoty a doporučí Angele, aby si najala dobrého právníka a měla se na pozoru.

I když je postava Angely Blackové zprvu mírně otravně nedůvěřivá a nenechá si od ostatních pomoct, divák s ní soucítí a přeje jí, aby ji zákeřný manžel nezlomil. Nebo hůř. Sedmidílná krimi série je ke shlédnutí na HBO GO s českým dabingem. Jediná nevýhoda je, že si na nový díl budete muset vždy týden počkat.

Zdroj: ITV

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Netflix, ITV

Štítky Netflix, HBO Go, film, seriál, láska, sex, Gwyneth Paltrow, orgasmus, Angela Black, manželé, Nicolas Cage, Matthias Schweighöfer, Lovci pokladů, Evropa, Hans Zimmer

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gwyneth Paltrowová pomáhá na Netflixu s orgasmy lesbickým párům i důchodcům | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.