Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Dokumentární Ji.hlava zve zpátky do kina! Můžete soutěžit o dvě festivalové akreditace

PR článek

Blíží se podzim a s ním i jubilejní ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Ji.hlava. Diváci se mohou těšit na přehlídku českých a světových dokumentů i debaty o klimatu, ženských právech nebo duševním zdraví. O dvě akreditace na celý festival si nyní můžete zasoutěžit s Jihlavskou Drbnou. 

Jihlavské ulice se na konci října znovu zaplní milovníky filmu. Ve dnech 26. – 31. 10. proběhne pětadvacátý ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů Ji.hlava, který se z digitálního azylu přesouvá zpět do kinosálů a poprvé proběhne fyzicky i online.

„Těšíme se zpátky do kina! Na setkávání a inspirativní diskuse. Festival dává filmům tváře svých diváků a divákům společný intenzivní zážitek,“ zve na festival ředitel Ji.hlavy Marek Hovorka.

Letošní Ji.hlava divákům nabídne nejen pestrou škálu nových českých a zahraničních dokumentů, ale i filmové retrospektivy nebo bohatý hudební program.

Chybět nebudou ani panelové diskuse Inspiračního fóra, v němž se tematicky promítnou ženská práva, duševní zdraví nebo klimatická změna. Mezi hosty se objeví například americký psychiatr Bruce D. Perry, polská ženskoprávní aktivistka Marta Lempart nebo kanadský filozof Nick Srnicek.

Akreditace letos poslouží jako plnohodnotná vstupenka na fyzickou část festivalu (filmové projekce, besedy a přednášky i off-screen program) a zároveň umožní čtrnáctidenní přístup do festivalové on-line videotéky.

Vyhrajte akreditaci na letošní Mezinárodní festival dokumentárních filmů

Díky Drbně ji můžete mít zdarma! Stačí nám do 20. října do 12 hodin napsat správnou odpověď na soutěžní otázku a mít štěstí při následném slosování. Dva výherci obdrží akreditaci na celý program festivalu.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Mezinárodní festival dokumentárních filmů, soutěž, festival, kino, Drbna.cz, dokumentární film, Marek Hovorka, Nick Srnicek, Marta Lempartová, Bruce D. Perry, právo, Facebook, duševní zdraví

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dokumentární Ji.hlava zve zpátky do kina! Můžete soutěžit o dvě festivalové akreditace | Kultura | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.