Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Bezohledný motorkář v Třešti předjížděl přes plnou čáru. Vrtulník do transportoval do Brna

K vážné dopravní nehodě v Třešti, na ulici Dr. Richtra, vyjížděli jihlavští policisté v sobotu 10. června před 18. hodinou. Třiadvacetiletý motorkář projížděl po silnici II/406 od Telče na Jihlavu. V místě začal přes plnou čáru předjíždět autobus.

Došlo k tomu v nepřehledném místě a okamžiku předjíždění ohrozil řidiče protijedoucího osobního auta a došlo k čelnímu střetu.

„Po nárazu byl motocyklista odražen a narazil do levé strany autobusu, kterého původně předjížděl. Ve vozidle Škoda Octavia cestovaly celkem čtyři osoby. Všechny byly převezeny do jihlavské nemocnice k ošetření. Při dopravní nehodě si řidič motocyklu způsobil těžké zranění, se kterým musel být letecky transportován do nemocnice v Brně,“ dodává podrobnosti Dana Čírtková, policejní mluvčí.

Policisté provedli u všech řidičů dechové zkoušky s negativními výsledky. Silnice byla v místě nehody v době vyšetřování okolností nehody a po dobu odstraňování následků zcela neprůjezdná. Při nehodě vznikla hmotná škoda ve výši 130 tisíc korun.

„Havarovaný motocykl policisté zajistili pro účely znaleckého zkoumání. Případ dopravní nehod  policisté dále šetří,“ uzavírá Dana Čírtková.

Foto Budějcká Drbna

Štítky nehoda, motorka, plná čára, předjíždění, vrtulník, Třešť, Brno, Jihlava, Telč, Lékárenský komplex Jihlava, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezohledný motorkář v Třešti předjížděl přes plnou čáru. Vrtulník do transportoval do Brna | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.