Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Nehoda dvou aut na dálnici D1 zastavila provoz směrem na Prahu. Zasahoval také vrtulník

AKTUALIZACE 16:50: Nehoda dodávkového a nákladního automobilu na 91,3. kilometru dálnice D1 dnes zastavila zhruba na hodinu provoz ve směru na Prahu, řekla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková. Devětatřicetiletý řidič dodávky se těžce zranil. Provoz byl obnoven v jednom jízdním pruhu ve 14:35.

Nehoda se stala mezi exity 104 Větrný Jeníkov a 90 Humpolec. Policistům byla oznámena ve 13:40. „Dodávkový automobil narazil zezadu do kamionu,“ uvedla Čírtková. Podle ředitelky krajských záchranářů Vladislavy Filové byl řidič dodávky převeden na umělou plicní ventilaci a s těžkými zraněními převezen vrtulníkem do nemocnice v Brně - Bohunicích.

Dnes jde už o druhou komplikaci na D1. Na 80. kilometru zastavil krátce provoz v obou směrech požár dodávky naložené koberci (o této nehodě jsme vás informovali ZDE). Tato nehoda se obešla bez zranění, zcela zprůjezdněna byla dálnice kolem 13:30.

Autoři

Štítky nehoda, dálnice, D1, provoz, policie, zranění, vrtulník, Dálnice D1, Praha, Humpolec, Větrný Jeníkov, Brno, Brno-Bohunice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou aut na dálnici D1 zastavila provoz směrem na Prahu. Zasahoval také vrtulník | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.