Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Srážka dvou aut u Želetavy si vyžádala devět zraněných. Silnice byla dvě hodiny uzavřená

Dvě osobní auta se dnes čelně střetla za obcí Želetava ve směru na Jihlavu. Devět lidí bylo při havárii zraněno. Silnice I/38 mezi Znojmem a Jihlavou byla přibližně na dvě hodiny uzavřena. Řidiči využívali objízdné trasy v obou směrech. V místě nehody se podařilo obnovit provoz krátce po 16:00, řekla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policie přijala oznámení o nehodě krátce po 14:00. Podle mluvčí bylo zraněno devět lidí, z toho sedm těžce. Původní informace záchranářů hovořila o sedmi zraněných. „Ve vozidle peugeot jelo pět lidí, ve voze volkswagen čtyři lidé, všichni byli zraněni. Míra zavinění nehody a její okolnosti se vyšetřují,“ řekla mluvčí.

Silnice mezi Znojmem a Jihlavou byla v místě nehody zcela uzavřena. Silnici využívají motoristé, kteří míří na dovolenou na Jadran. Ze Znojma pokračují na Vídeň.

Řidiči po nehodě využívali ve směru na Znojmo objízdnou trasu přes Starou a Novou Říši. V opačném směru odbočili v Želetavě na Lesnou a Předín.

Autoři

Štítky nehoda, zranění, komplikace, záchranáři, střet, Želetava, Jihlava, havárie, Znojmo, Peugeot, Volkswagen, Vídeň, Jaderské moře, Nová říše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Srážka dvou aut u Želetavy si vyžádala devět zraněných. Silnice byla dvě hodiny uzavřená | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.