Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Na dálnici D1 se bouralo, šestadvacetiletý řidič dodávky zemřel

Nehoda dodávky a nákladního auta na 125. kilometru dálnice D1 dnes před polednem zastavila zhruba na dvě hodiny provoz směrem na Prahu. Šestadvacetiletý řidič dodávky po srážce zemřel. Provoz se podařilo v jednom jízdním pruhu obnovit ve 13:30, o deset minut později byla dálnice plně průjezdná, řekla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Nehoda, která se stala mezi exity 134 Měřín a 119 Velký Beranov, byla policistům oznámena v 11:30. „Řidič dodávky zřejmě zezadu narazil do nákladního vozu,“ uvedla mluvčí. Přesná příčina a další okolnosti havárie policie vyšetřuje. Řidič zůstal po nehodě v dodávce zaklíněný, na místě zasahovali záchranáři s vrtulníkem. Osobní auta mohla sjíždět na exitu 134 na Měřín.

Nedaleko místa nehody pokračují na dálnici D1 mezi Jihlavou na 112.  kilometru a Velkým Beranovem na 119. kilometru po zimní přestávce práce na modernizaci dálnice. Dělníci v sobotu nejdříve instalovali vodorovné dopravní značení a provizorní svodidla. Pak se práce přesunuly do středního dělícího pásu.

Autoři | Foto www.ceskedalnice.cz

Štítky dálnice, Dálnice D1, Praha, Velký Beranov, Měřín, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Na dálnici D1 se bouralo, šestadvacetiletý řidič dodávky zemřel | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.