Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Práce v Hybrálecké ulici pokračují. Dělníci tady budou do konce roku, řidiči musí i nadále po objížďce

V jihlavské Hybrálecké ulici jsou stále vidět stavební dělníci. A bude tak tomu až do konce letošního roku. Jak informoval mluvčí jihlavské radnice Radovan Daněk, společně s povrchy a veřejným osvětlením ulice získá také novou vodohospodářskou infrastrukturu.

„V ulici Hybrálecká pokračují stavební práce, jejichž předmětem je vybudování nového bezbariérového chodníku a veřejného osvětlení a dále kompletní rekonstrukce stávající komunikace. Kromě zmíněného zde probíhá také rekonstrukce stávajícího vodovodu, jednotné kanalizace, výstavba nové dešťové kanalizace, a to vše včetně veřejných částí přípojek," jmenuje Radovan Daněk. 

Řidiči ulicí neprojedou. Musí využít objízdnou trasu, ta vede po ulicích Romana Havelky a Okrajová. Chodci však mohou se zvýšenou opatrností ulicí i nadále procházet.

Stavební práce by dle předpokladu měly být dokončeny do konce letošního roku a jejich cena je téměř 27 milionů korun bez DPH.

Obyvatelé lokality budou mít nový bezbariérový chodník, ten povede podél komunikace od stávajícího spojovacího chodníku mezi ulicí Romana Havelky a ulicí Hybrálecká až ke křižovatce s ulicemi Okrajová a Červené domky. Přibude i 13 sloupů veřejného osvětlení.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Města Jihlava | Zdroj Ježkovy oči

Štítky oprava, rekonstrukce, objízdná, trasa, omezení, Hybrálecká, ulice, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Práce v Hybrálecké ulici pokračují. Dělníci tady budou do konce roku, řidiči musí i nadále po objížďce | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.