Počasí dnes27 °C, zítra20 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Hlavní tah na Brtnici a na Třebíč je před víkendem opět průjezdný, práce byly dokončeny dříve

Cesta je volná. Semafory, které brzdily dopravu na kraji města ve směru na Brtnici a Třebíč, jsou od pátečního dne pryč a řidiči jezdí Brtnickou ulicí po hlavním tahu bez problémů.

V Brtnické ulici měly práce, které začaly osmého července, trvat dva týdny, tedy až do neděle. Stavaři se ale snažili vše stihnout dříve a podařilo se jim to.  „Práce pokračují ve vedlejší stejnojmenné ulici Brtnické, a také v Holíkově a Musilově ulici, které zůstávají zcela uzavřené,“ informovala Aneta Hrdličková z jihlavské radnice.

Přetrvávající uzavírky mohou řidiči objet souběžnými vedlejšími ulicemi. Dělníci tam mohou v závislosti na počasí pracovat až do konce letošního roku.

V lokalitě dochází ke kompletní opravě zahrnující rekonstrukci vodohospodářské infrastruktury v podobě rekonstrukce jednotné kanalizace a vodovodu. „Součástí je i výstavba nové místní komunikace s asfaltovým povrchem a chodníků s povrchem z betonové dlažby,“ doplnila Hrdličková.

Město za rekonstrukci v první etapě dá celkem osmadvacet milionů korun. Druhá etapa, která se bude týkat Holíkovy a Krajní ulice, se plánuje na roky 2025 a 2026.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Město Jihlava | Zdroj Město Jihlava

Štítky opravy, vodovod, doprava, Brtnická, práce na silnici, uzavírky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní tah na Brtnici a na Třebíč je před víkendem opět průjezdný, práce byly dokončeny dříve | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.