Počasí dnes21 °C, zítra13 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Bílá sobota přinesla novou sněhovou nadílku. Podle policie je na vysočinských silnicích klidná situace

Sněhová nadílka, která dorazila v noci na sobotu, dopravu na Vysočině výrazně nekomplikuje. Na silnicích napříč krajem je podle policie klidná situace a větší problém hlášeny nejsou.

Od rána policie řešila několik nehod. „O půl čtvrté došlo k dopravní nehodě na 96. kilometru ve směru na Brno, kde auto narazilo do svodidel. Jedna osoba si stěžovala na bolest hlavy, takže si nehoda vyžádala jedno lehké zranění. Dechová zkouška u řidiče neprokázala přítomnost alkoholu," informovala policejní mluvčí Dana Čírtková.

Kolem čtvrté hodiny se stala nehoda na 141. kilometru u Velkého Meziříčí, kde bylo jedno lehké zranění. Řidiči si také stěžovali na namrzlý úsek na mostě Vysočina, policisté na místo vyžádali vozidlo údržby k ošetření komunikace.

Kolem osmého hodiny ráno policisty zaměstnala nehoda u Nové Cerekve. Řdič nezvládl řízení a převrátil se s autem na střechu.  Při nehodě se lehce zranil. Dechová zkouška u řidiče měla negativní výsledek. 

„Nehodu máme hlášenou také v Jihlavě na Okružní ulici. Došlo k ní v jedenáct hodin. Devatenáctiletý cizinec nezvládl řízení auta a narazil do sloupků u silnice. Dechová zkouška i test na omamné a psychotropní látky byly negativní," doplnila další informace Dana Čírtková.

Ohodnoť článek

Štítky nehoda, sníh, doprava, policie, dálnice D1, Nová Cerekev, auto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílá sobota přinesla novou sněhovou nadílku. Podle policie je na vysočinských silnicích klidná situace | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.