Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Týdenní odstávka z důvodu modernizace. Cestující MHD si v předprodeji nekoupí časový kupón ani Jihlavskou kartu

Od středečního podvečera jsou omezeny některé služby jihlavského dopravního podniku. Z důvodu modernizace odbavovacího systému nebude možné si do 28. června pořídit si novou Jihlavskou kartu, koupit časový kupón nebo nabít elektronickou peněženku v místě předprodeje jízdenek ani v modrých prodejních kioscích.

Předprodej jízdenek Dopravního podniku města Jihlavy přechází na nový modernější systém, který umožní i funkce e-shopu a další novinky. To se neobejde bez týdenní odstávky něterých standardně fungujících systémů. 

„Ve dnech 22. – 28. června 2022 budeme implementovat dlouho avizované změny odbavovacího systému, které se dotknou i naší předprodejní sítě,“ uvádí Dopravní podnik Jihlava na svých stránkách.

Platba kartou v jihlavské MHD? Do provozu ji uvedeme 28. června, říká ředitel dopravního podniku

Těsně před prázdninami, v úterý 28. června, by měla být spuštěna tolik vzývaná platba kartou za jízdenky ve vozech jihlavské městské hromadné dopravy. Novinka, která má usnadnit dopravu po Jihlavě, se původně plánovala zavést už na konci minulého...

Od středečních 17 hodin až do úterý 28. června 2022 do 7 hodin nebude možné pořídit si novou Jihlavskou kartu, koupit časový kupón nebo nabít elektronickou peněženku v místnosti předprodeje jízdenek na Masarykově náměstí ani v modrých prodejních kioscích.

V uvedených dnech bude možné pouze si zakoupit papírové jízdenky v předprodeji a ve žlutých jízdenkových automatech nebo s příplatkem u řidičů ve vozech MHD.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky dopravní podnik, Jihlava, omezení, odstávka, Dopravní podnik města Jihlavy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Týdenní odstávka z důvodu modernizace. Cestující MHD si v předprodeji nekoupí časový kupón ani Jihlavskou kartu | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.