Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mírná úleva pro motoristy, je zprůjezdněna křižovatka mezi Tolstého ulicí a třídou Legionářů

Mírné ulehčení pro přetíženou dopravu v Jihlavě. Tak by se dalo nazvat zprůjezdnění křižovatky Tolstého ulice a třídy Legionářů, ke kterému došlo ve čtvrtek odpoledne. Opravovaný úsek k Tyršově ulici je ale do konce května stále neprůjezdný.

Jistě s povděkem přijmou motoristé informaci z dnešního odpoledne o tom, že je průjezdná křižovatka mezi Tolstého ulicí a třídou Legionářů. Aspoň trochu se tak odlehčí těžce zkoušené dopravě po krajském městě, která se komplikovaná kvůli souběhu hned několika uzavírek a oprav.  

Opravovaný úsek Tolstého ulice mezi třídou Legionářů a Tyršovou ulicí (kolem staré nemocnice a policejní školy po Sokolovnu) je ale zůstává stále neprůjezdný. „Zde se bude pracovat do 30. května,“ uvedl již dříve tiskový mluvčí města Jihlava Radovan Daněk.

„Silnice zde dostane nový asfaltový povrch, opraví se chodník podél zahrady staré nemocnice a úpravou projdou i pruhy v zastávce MHD Tolstého,“ upřesnil budoucí podobu lokality vedoucí odboru dopravy Lubomír Dohnal s tím, že opravy by měly vyjít na 4 miliony korun.

Dnešní zprůjezdnění zmiňované křižovatky má vliv i objízdnou trasu v blízké Bezručově ulici. Ta byla teď přechodně využívána v opačném jednosměrném provozu, nyní se vrací do tradičního režimu, tedy najíždí se do ní z ulice Tolstého.
 

Ohodnoť článek

Foto Facebook / Doprava v Jihlavě | Zdroj Facebook / Doprava v Jihlavě, Ježkovy oči

Štítky opravy, Tolstého, křižovatka, Jihlava, doprava, Lubomír Dohnal, Sokolovna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mírná úleva pro motoristy, je zprůjezdněna křižovatka mezi Tolstého ulicí a třídou Legionářů | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.