Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie kvůli silnému větru uzavřela dvě komunikace na Pelhřimovsku a na Jihlavsku

, aktualizováno 21. října 2021, 14:55

Silný vítr komplikuje cestování na Vysočině. Podle policejní mluvčí Dany Čírtkové musela policie uzavřít dva úseky, a to na Pelhřimovsku a Jihlavsku.

Kvůli popadaným stromům musely být uzavřeny komunikace 34770 Čejov - Leština na Pelhřimovsku a také 1311 Smrčná - JIhlava na Jihlavsku," uvedla kolem 14:15 Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Podle informací, které má redakce Drbny k dispozici, jsou problémy také u obce Tis na Havlíčkobrodsku, místo je zde kvůli popadaným stromům průjezdné pouze jedním jízdním pruhem. 

Hasiči vyjeli už šedesátkrát 

Vítr zaměstnává také hasiče, kteří mají na svém kontě zatím šest desítek výjezdů. Nejčastěji hasiči odstraňují stromy a větve, které padly na komunikace, a bránily tak plynulému provozu.

„Nejvíce událostí zatím evidujeme na Pelhřimovsku. V současné době také v kraji likvidujeme dva požáry lesních porostů, konkrétně zasahujeme u Radějova na Pelhřimovsku a obce Tunochody na Havlíčkobrodsku. Hašení těchto lesních požárů nám komplikuje silný vítr," sdělila dnes po obědě Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Libereckého kraje

Štítky vítr, počasí, doprava, komunikace, policie, Vysočina, okres Pelhřimov, vichřice, okres Jihlava, Kraj Vysočina, strom, okres Havlíčkův Brod, Jihlava, Leština, Smrčná, Čejov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie kvůli silnému větru uzavřela dvě komunikace na Pelhřimovsku a na Jihlavsku | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.