Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Opravy Palackého ulice v Třešti pokračují. Kudy nyní projedete?

iž několik týdnů musí řidiči, kteří projíždí Třeští na Jihlavsku, počítat s dalším dopravním omezením. To souvisí s opravami povrchu v Palackého ulici, kde byly v pondělí 20. září doasfaltovány první úseky. Nyní je opět upraven průjezd touto silnicí tak, aby město mohlo zhotovit opravu části kanalizačního řadu.

Na co se tedy řidiči v Třešti musí připravit? Na parkoviště u Penny Marketu se nyní vjíždí z ulice Revoluční - od města, a tím stejným směrem k železničnímu přejezdu musí řidiči také vyjet. Pokud potřebujete jet k firmě Vianor, tak zde buďte maximálně opatrní. Také sem přijíždějte od železničního přejezdu, kde ale budou probíhat práce na kanalizaci a vjezd do areálu bude umožněn pouze jedním vjezdem.

Na polikliniku, domu s pečovatelskou službou a k další lékařům je povolený vjezd a výjezd z Dělnické ulice, která je nyní vyznačená jako obousměrná.

„Ulice Bezručova bude na křižovatce s ulicí Palackého uzavřena. Děkuji, že respektujete dopravní značení,“ dodal poslední důležitou informaci starosta Vladislav Hynk, starosta Třeště.

Městem každý den projíždí také řidič Jiří Brtník, který je podle svých slov z dopravního omezení už dost unavený. „Chápu, že je třeba to všechno opravit, ale už to trvá dlouho. Každý den si musím dát dostatečnou časovou rezervu, abych přijel včas do práce. Jinou možnost, než projet Třeští, totiž nemám. Už se těším na průjezd městem bez omezení,“ svěřil se redakci Drbny řidič Jiří Brtník. Podle dostupných informací by zbývající úsek v Palackého ulici měl být asfaltován v první polovině října, pokud nenastanou nějaké komplikace.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Město Třešť

Štítky Třešť, uzavírka, oprava, asfalt, objížďka, doprava, okres Jihlava, Penny Market, Vianor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opravy Palackého ulice v Třešti pokračují. Kudy nyní projedete? | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.