Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V opravovaném úseku v Třešti se bude asfaltovat. Pozor, od neděle do úterý sem bude zakázaný vjezd

Opravy silnice v Třešti na Jihlavsku, které od 25. srpna opět omezily dopravu, pokračují i nadále. A pomalu spějí ke konci. Ve čtvrtek 16. září bude na dvou místech v úseku Palackého ulice pokládán asfalt, od neděle 19. září se v daných místech musí řidiči připravit na úplnou uzavírku.

Pokládka ložné asfaltové vrstvy bude prováděna v úseku od železničního přejezdu po cca 2/3 vjezdu do Penny Marketu, dále pak v úseku od ulice Dělnická po výjezd z města (křižovatka s ulicí Hodická).

„Od nedělního večera 19. září 2021 do úterního rána bude výše uvedený úsek kompletně uzavřen a bude zde provedena pokládka obrusných asfaltových vrstev. Do uvedených úseků bude v těchto dnech zakázán vjezd. Chtěl bych vás požádat, abyste v uvedené dny nevyužívali vjezd do svých nemovitostí,“ vyzývá Vladislav Hynk, starosta Třeště a dodává, že pro řidiče budou vyznačeny objízdné trasy.

Zbývající úsek, kde bude město provádět výměnu kanalizačního řadu, bude, pokud nenastanou nějaké komplikace, asfaltován v první polovině října 2021.

Ohodnoť článek

Foto Město Třešť

Štítky oprava, doprava, asfalt, Palackého, Třešť, omezení, okres Jihlava, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V opravovaném úseku v Třešti se bude asfaltovat. Pozor, od neděle do úterý sem bude zakázaný vjezd | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.