Počasí dnes23 °C, zítra21 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Změna názvu zastávky MHD. Už ne Na Brněnském mostě, ale nově CITYPARK

Ti z vás, kteří pravidelně využívají vozy městské hromadné dopravy, si té změny zřejmě už všimli. V jízdních řádech už nenajdeme zastávku "Na Brněnském mostě", nahrazuje ji název "CITYPARK", který odkazuje na bezprostřední sousedství tohoto obchodního centra.

„Přejmenování zastávky bylo schváleno Radou města již 25. března s tím, že k samotnému přejmenování dojde nejpozději do konce srpna,“ informuje Radovan Daněk, mluvčí jihlavského magistrátu. Dopravní podnik pak následně využil momentu, kdy vznikla nová linka č. 9 (veden z Masarykova náměstí do obchodního centra Aventin) a nahrávala se nová data o jízdních řádech a spojil tím i změnu názvu zastávky na CITYPARK.

Přejmenování zastávky bylo mj. součástí smluvní dohody mezi spol. CITYPARK a městem Jihlava, kdy předmětem dohody byl závazek majitele CITYPARKU - společnosti CPI Jihlava Shopping, a.s. o poskytnutí pozemku pro zastávkový přístřešek a současně poskytnutí finančního příspěvku 200 tisíc Kč vč. DPH na stavbu přístřešku.

„Pro cestující nemá změna názvu žádný dopad, zastavují zde stále stejné linky, pouze se zastávka jmenuje jinak,“ doplnil Daněk.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky MHD, Jihlava, zastávka, změna, název, CPI Jihlava Shopping, a.s., městská hromadná doprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změna názvu zastávky MHD. Už ne Na Brněnském mostě, ale nově CITYPARK | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.