Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Omezení na výjezdu z Jihlavy. Stavba kruháče pro Aventin si žádá částečnou uzavírku do konce října

Dopravní spojení mezi Jihlavou a Pelhřimovem bude významně omezeno. Podle nejnovějších informací od pondělí od 17. srpna až do konce října bude na výjezdu z krajského města probíhat částečná uzavírka kvůli stavbě kruhového objezdu u budovaného obchodního centra Aventin.

V dokumentu centrální evidence uzavírek vyvěšeném na webových stránkách města stojí, že uzavírka a spuštění jednosměrného střídavého provozu mělo začít již ve středu 12. srpna. Jak ale zjistily Jihlavské listy, tento termín byl posunut až na pondělí 17. srpna. 

Důvodem k uzavírce 250 metrů komunikace II/602 je výstavba okružní křižovatky, která bude sloužit k napojení na právě budovaný obchodní dům Aventin na západním okraji města Jihlava. Konkrétně jde lokalitu od konce zahradkářské kolonie k čerpaní stanici. Uzavírka na tomto úseku potrvá až do 31. října.

V pracovní dny od 5 do 17 hodin budou střídavou regulací dopravy provádět náležitě proškolené a poučené osoby zhotovitele. V ostatních hodinách, o víkendech a svátcích bude střídavý provoz řízen semafory s dynamickým řízením.   

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto smartmania.cz

Štítky Jihlava, Pelhřimov, Jihlavské listy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Omezení na výjezdu z Jihlavy. Stavba kruháče pro Aventin si žádá částečnou uzavírku do konce října | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.