Počasí dnes21 °C, zítra20 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Dnešní tři nehody na D1 se obešly bez vážných zranění. Bouralo hned šest vozidel

V opravovaném úseku dálnice D1 na Vysočině se dnes dopoledne krátce po sobě staly tři dopravní nehody. Ve směru na Prahu postupně havarovalo šest vozidel. Při nehodách se lehce zranil jeden člověk, řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

Zranění si podle ní vyžádala nehoda na 136. kilometru, která se stala okolo 11:00. Při nehodě se střetla dodávka a nákladní auto. Místo nehody zůstalo průjezdné jen po krajnici. „Jedno z těch vozidel je nepojízdné," řekla Dana Čírtková.

Dvě dodávky dnes na dálnici havarovaly také na 126. kilometru ve směru na Prahu. Ve střetu s nimi zůstal i osobní vůz. Jedno osobní auto havarovalo po ránu i na 124. kilometru. Kvůli jeho vyproštění zůstala dálnice asi půl hodiny neprůjezdná.

Nehody se staly ve zúženém úseku mezi Měřínem na Žďársku a Velkým Beranovem na Jihlavsku, kde pokračuje modernizace dálnice. Opravy mezi Velkým Beranovem a Měřínem mají podle údajů Ředitelství silnic a dálnic na starosti firmy Strabag, Metrostav a Eurovia CS. Jde o zakázku za 1,888 miliardy korun bez daně, která má být hotova do listopadu 2021.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky nehoda, D1, Vysočina, zranění, havárie, Dálnice D1, dálnice, Praha, Kraj Vysočina, Měřín, Velký Beranov, Ředitelství silnic a dálnic, Strabag, Metrostav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dnešní tři nehody na D1 se obešly bez vážných zranění. Bouralo hned šest vozidel | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.