Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Jihlavsku zablokovaly stromy silnici mezi obcemi Stáj a Zhoř. Spadly kvůli námraze

Silnici II. třídy mezi vesnicemi Stáj a Zhoř na Jihlavsku dnes ráno zablokovalo větší množství stromů, které spadly pod tíhou námrazy. Jde o část trasy číslo 353 mezi Jihlavou a Žďárem nad Sázavou. Úsek byl uzavřen, provoz bude veden po okolních komunikacích, řekla mluvčí krajské policie Dana Čírtková.

Podle údajů na policejním webu potíže nastaly před 10. hodinou V tomto úseku jsou i spadlé elektrické dráty. Objízdná trasa vede přes Polnou.

Krajští hasiči odstraňovali spadlé stromy z vozovek i v noci na dnešek, a to na šesti místech Jihlavska, Žďárska a Třebíčska. Vyplývá to z přehledu jejich zásahů.

Na Vysočině mohou být podle meteorologů místy mlhy nebo i mrznoucí mrholení i během dneška. Nejvyšší odpolední teploty budou mezi nulou až třemi stupni Celsia.

Autoři | Foto Drbna

Štítky doprava, silnice, strom, mráz, okres Jihlava, Stáj, Zhoř, Jihlava, Žďár nad Sázavou, Polná, okres Žďár nad Sázavou, okres Třebíč, Kraj Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Jihlavsku zablokovaly stromy silnici mezi obcemi Stáj a Zhoř. Spadly kvůli námraze | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.