Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Třetí úplná uzavírka Vrchlického ulice již zítra. MHD pojede po objízdné trase

Už měsíc jsou v jihlavské ulici Vrchlického vidět stavební stroje. Úsek od kruhového objezdu po sjezd k přivaděči bude opraven ve čtyřech etapách. Součástí každé etapy je úplná uzavírka silnice. K té třetí ze čtyř dojde ve středu 27. listopadu od 7:00.

Opatření se dotkne hlavně cestujících jihlavskou městskou hromadnou dopravou (MHD). Spoje linek B, N, 31 a 41 pojedou po objízdné trase. Zastávky Zátopkova, Zimní na ulici Vrchlického a S.K. Neumanna nebudou obsluhovány linkami B, N, 31 a 41.

„Linky budou vedeny z náhradní zastávky „Dům zdraví" po objízdné trase ulicemi Hamerníkova, Jiráskova, Na Dolech. Zastávka linky B „Na Dolech" bude náhradní zastávkou pro linky N, 31 a 41. Linka B se vrací zpět po stejné trase k Domu zdraví, ostatní linky pokračují ulicí Jiráskovou a napojí se na stávající trasy linek,“ vysvětluje jihlavský dopravní podnik na svém facebookovém profilu.

Hlavně pro školáky bude zítra nasazený další vůz, a to v 7:24 z 24 z výchozí zastávky Horní Kosov na lince C.

Během úplných uzavírek platí objízdné trasy pro osobní, nákladní, městskou hromadnou i veřejnou linkovou dopravu přes ulici Jiráskovu a S. K. Neumanna.

Opravy Vrchlického ulice by měly být ukončeny během prvního prosincového týdne. Zhotovitelem stavby je společnost PORR a. s.

Do čtyř etap bude rozdělena oprava vozovky na ulici Vrchlického v Jihlavě. Práce začaly již během uplynulého týdne. Oprava úseku od kruhového objezdu po sjezd k přivaděči potrvá do začátku prosince. Lidé se musí připravit na uzavírky.

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky Vrchlického, uzavírka, omezení, MHD, oprava, městská hromadná doprava, Stanislav Kostka Neumann, Dům zdraví spol. s r.o., Porr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třetí úplná uzavírka Vrchlického ulice již zítra. MHD pojede po objízdné trase | Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.