Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Doprava

Obchvat Velkého Meziříčí vyjde na půl miliardy, pomůže rozšíření jaderné elektrárny v Dukovanech

Do čtyř let má začít stavba obchvatu Velkého Meziříčí na Žďársku. Ten následně nabídne dostatečnou kapacitu trasy pro přepravu nadrozměrných komponent stavby dalších bloků jaderné elektrárny Dukovany.

Řetězová nehoda ráno komplikovala provoz na Třebíčsku. Srazilo se tam pět aut

Zřejmě nepozornost řidičů byla za ranní nehodou, která se stala na Třebíčsku. V řadě tam zůstalo stát pět nabouraných osobních aut.

U Luk nad Jihlavou se čelně srazila dvě auta. K nehodě musel letět i vrtulník

Vážná dopravní nehoda u Luk nad Jihlavou zaměstnávala v úterý 16. dubna dopoledne složky Integrovaného záchranného systému. Na místo letěl i vrtulník.

Radši si odřít porsche, než studovat pravidla parkování? Modré zóny v Jihlavě přináší kuriózní situace

Jihlava začne již brzy rozšiřovat modré zóny. Ve vedení města ví o různých kuriózních situacích, které s parkováním souvisí. Některé jsou k pousmání, nad jinými ale zůstává rozum stát. Společná je nechuť seznámit se s novými pravidly.

Téměř dvě stě míst navíc. Kraj postaví nové parkoviště u nemocnice, v provozu bude už letos na podzim

Nová parkovací plocha pro 183 aut letos vznikne u Nemocnice Jihlava. Bude přístupná z nemocnice a Vrchlického ulice, povede na něj cesta mezi hobby marketem a výcvikovým centrem záchranné služby.

Řidiči na sídlišti U Hřbitova si začnou zvykat na modré čáry. Co město plánuje udělat s parkovištěm P+R?

Řidiči v Jihlavě mohou od Vánoc 2019 využívat odstavné parkoviště typu P+R, které se nachází v Žižkově ulici v blízkosti ústředního hřbitova. Podle počtu zaparkovaných vozidel přes den je vidět, že jde o hojně využívané parkoviště. V jeho...

Dělníci ještě letos opraví most u osady Pohledští Dvořáci. V místě čeká na řidiče omezení

Ještě letos by Ředitelství silnic a dálnic ČR (ŘSD) rádo uvedlo do provozu opravený most na silnici I/34 u osady Pohledští Dvořáci, kterou najdeme na Havlíčkobrodsku. V uplynulých dnech bylo ukončeno výběrové řízení na zhotovitele.

Na Vysočině se letos za více než sto milionů opraví krajské silnice poškozené při modernizaci D1

Na Vysočině bude letos Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) opravovat úseky silnic poškozených při rekonstrukci dálnice D1. Po některých se převážel stavební materiál, jiné byly zatížené větším provozem, protože fungovaly jako objízdná trasa.

Uspěli díky nejvýhodnější ceně. Autobusy na Jihlavsku budou deset let v režii ČSAD Autobusy

Nový autobusový dopravce pro Jihlavsko je téma, které poslední dny hýbe okresem. Od dubna příštího roku bude cestující vozit ČSAD Autobusy České Budějovice.

Modrobílé autobusy Icom transport na Jihlavsku končí, nahradí je autobusy Busem. Budou až pro sto lidí

Nový dopravce začne na Jihlavsku jezdit na jaře příštího roku. Cestující si místo modrobílé kombinace Icom transportu budou podle facebookové stránky Doprava v Jihlavě zvykat na modrozelenou barvu, ve které bude jezdit Busem, tedy ČSAD Autobusy...

Doprava | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.