Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Současné mrazivé počasí přerušilo práce na třebíčském Podklášterském mostě

Kraj Vysočina, jako investor stavby třebíčského Podklášterského mostu přes řeku Jihlavu, informuje o postupu prací: Zhotovitel provedl práce na zapažení pro objekt nábřežních zdí. Současně byly dokončeny naplánované úpravy v korytě řeky, byl vybourán původní středový pilíř použitý pro podepření skruže (bednění pro mostovku) během výstavby.

Dále pak byl dokončen zásyp přechodových oblastí na obou stranách mostu, byla vybetonována přechodová deska a byl již napevno osazen mostní závěr.

Město Třebíč vyhovělo žádosti Kraje Vysočina a zhotovitele, poskytlo součinnost a bude prostřednictvím městské policie kontrolovat staveniště kvůli vstupu nepovolaných osob. Staveniště je nyní zaplotováno.

Obnovení prací se předpokládá v druhé polovině ledna, kdy se dle klimatických podmínek dokončí stavby nábřežních zdí na obou stranách řeky a bude finalizována úprava koryta v řece kamennou rovnaninou za součinnosti s povodím.

Tisková zpráva | Zdroj Kraj Vysočina

Štítky Kraj Vysočina, Jihlava, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Současné mrazivé počasí přerušilo práce na třebíčském Podklášterském mostě | Třebíčsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.