Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 19. října 2024  |  Svátek má Michaela
Bez reklam

Jihlavou dnes projdou demonstranti s holemi a řetězy. Nevolejte policii, půjde o natáčení videoklipu

V sobotu odpoledne se bude v centru Jihlavy natáčet videoklip pro metalovou kapelu. Filmaři proto svolali komparzisty, kteří budou v ulicích demonstrovat a to i s řetězy nebo holemi. Není třeba se obávat ani volat policii.

Filmaři si vybrali krajské město Vysočiny jako kulisu pro neortodoxní hudební metalový projekt. „Pokud v sobotu 19. října v Jihlavě potkáte demostranty s bílými vlajkami, řetězy, holemi a baseballovými pálkami, nebojte se a nevolejte na ně policii,“ říká Michal Zeman z produkční agentury.

Půjde totiž o komparz. Agentura o natáčení informovala město i městskou policii, natáčet v centru města bude od jedné do čtvrté hodiny odpolední. „Fiktivní demonstranti mají sraz na Masarykově náměstí u morového sloupu ve 13 hodin. Natáčení bude probíhat také na Minoritském, Jakubském a Štefánikově náměstí a v ulicích Kosmákova nebo Škrétova,“ dodal mluvčí magistrátu Radovan Daněk.

Demonstranti mohou v ulicích pískat na píšťalky, křičet nebo ponese v rukou transparenty s nápisy a hesly o svobodě, právu, lidskosti, spravedlnosti a míru, dodala radnice.

Jedno z největších náměstí v republice hromadné demonstrace často nezažívá, poslední větší byla na začátku června 2018 proti vládě Andreje Babiše.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ondřej Filip | Zdroj Město Jihlava

Štítky demonstrace, videoklip, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihlavou dnes projdou demonstranti s holemi a řetězy. Nevolejte policii, půjde o natáčení videoklipu | Jihlavsko | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.