Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hasiče opět potrápila bouřka. Vyjížděli třeba i k zatopenému viaduktu v Pelhřimově, kde uvízlo několik aut

Hasiče na Vysočině opět zaměstnalo odklízení následků po bouřce, která se naším krajem prohnala ve středu večer a také dnes v noci. V souvislosti s počasím zasahovali u více než čtyřiceti událostí.

Nejčastěji hasiči odstraňovali stromy a větve, které padly na komunikace, a bránily tak plynulému provozu. Nejvíce událostí řešili hasiči na Pelhřimovsku. Odstraňovat popadané stromy museli například ve Zhoři, Stojčíně, Počátkách, Novém Rychnově nebo Jakubíně.

„V Pelhřimově v ulici Myslotínská došlo opět k zatopení viaduktu. Ve vodě uvízlo několik vozidel. Hasiči provedli jejich vyproštění a propustek pod viaduktem pročistili. Všechny události,  u kterých jsme v souvislosti s počasím zasahovali, se obešly bez zranění osob," dodává Petra Musilová, mluvčí krajských hasičů. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky hasiči, bouřka, výjezd, počasí, viadukt, Vysočina, Pelhřimov, Kraj Vysočina, okres Pelhřimov, Počátky, Nový Rychnov, Stojčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hasiče opět potrápila bouřka. Vyjížděli třeba i k zatopenému viaduktu v Pelhřimově, kde uvízlo několik aut | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.