Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

LYŽOVÁNÍ NA VYSOČINĚ: Jedou tři sjezdovky. Střediska už plánují konec sezony

Lyžařské areály na Vysočině počítají s tím, že zůstanou v provozu už jen pár dní. Například Harusův kopec ukončí sezonu nejpozději příští víkend. Podobný scénář plánuje i Čeřínek. Provozovatelé Šacberku se ještě rozhodnou s ohledem na počasí. Vyplývá to z vyjádření provozovatelů.

Chceme vydržet v provozu do příštího víkendu. Pokud by však podmínky nepřály, začalo pršet nebo se hodně oteplilo a lidi by přestali jezdit, může se stát, že skončíme i dříve," uvedl správce Harusova kopce Karel Klapač.

Na Šacberku předpokládají, že by v provozu pokračovali i v týdnu od 16. března. „Rádi bychom ještě nabídli lyžování i po jarních prázdninách. Vypadá to, že zájem lidí zatím stále je. Dneska i v sobotu byla návštěva solidní," řekl za Šacberk v neděli odpoledne Pavel Havlíček.

Čeřínek a Šacberk u Jihlavy a novoměstský Harusův kopec jsou poslední tři střediska na Vysočině v provozu. Zbývající skiareály jsou podle údajů na jejich webech mimo provoz. Ještě v tomto týdnu se lyžovalo na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí, tato sjezdovka ukončila sezonu ve středu.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky lyžování, sjezdovka, vlek, počasí, zima, Kraj Vysočina, Šacberk, kopec, jarní prázdniny, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

LYŽOVÁNÍ NA VYSOČINĚ: Jedou tři sjezdovky. Střediska už plánují konec sezony | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.