Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na Vysočině měli hasiči od středy skoro třicet výjezdů kvůli spadlým stromů

Hasiči na Vysočině měli od středy do dnešního rána 26 výjezdů kvůli spadlým stromům a větvím. Nejčastěji je odstraňovali z komunikací na Žďársku a na Jihlavsku, kvůli stromům vyjížděli také na Třebíčsku. Všechny události se obešly bez zranění, řekla dnes mluvčí krajských hasičů Petra Musilová.

V některých částech Vysočiny je na stromech námraza. Mlha, která může namrzat, může být podle meteorologů v tomto kraji místy i během dneška a v nejbližších dalších dnech.

Na Jihlavsku odklízeli hasiči od středečního rána stromy například u obcí Stáj, Arnolec nebo Kněžice, na Žďársku u Rovečného, Stránecké Zhoře nebo Pikárce. V okrese Třebíč odstraňovali stromy ze silnic třeba u Číhalína a Vlčatína.

Autoři | Foto Tomáš Kaser

Štítky hasiči, počasí, silnice, sjízdnost, strom, mráz, zima, Kraj Vysočina, okres Jihlava, okres Žďár nad Sázavou, okres Třebíč, Stáj, Arnolec, Kněžice, Rovečné, Stránecká Zhoř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Vysočině měli hasiči od středy skoro třicet výjezdů kvůli spadlým stromů | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.