Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Letní festivaly začaly zveřejňovat program. Kdo na Vysočinu přijede zahrát a zazpívat?

Na Vysočina Festu 2020 bude hrát Marek Ztracený, Barbora Poláková nebo skupina Tři sestry. Část programu už zveřejnily také další letní festivaly v kraji. Na některé už je možné koupit vstupenky, většinou za zvýhodněné vstupné.

Jihlavský Vysočina Fest bude od 2. do 4. července 2020. „Tradičně chystáme na středu 1. července Fest na rozjezd na náměstí v Jihlavě, pro děti bude opět připravený bohatý dětský program. Jako hlavního headlinera domlouváme zahraniční kapelu, ale ta zatím není specifikována," řekla za pořadatele Zuzana Valová.

Bernard Fest, který bude 19. a 20. června 2020, začínal v roce 1994 jako pivní slavnosti. Jeho program už je nyní k vidění na webu. Dvoudenní vstupenka stojí 790 korun, po Vánocích zdraží. Na festivalu vystoupí Jaromír Nohavica, Jaroslav Uhlíř nebo kapely Čechomor, Wanastowi Vjeci a Wohnout.

Třebíčské Zámostí se bude v roce 2020 konat počtyřiadvacáté. Tradičně bude první červnový víkend 5. a 6. června, řekl za pořadatele Tadeáš Mahel. Součástí festivalu, který se koná v uzavřeném areálu pod třebíčským zámkem, bude znovu i jeho bezplatná část v židovské čtvrti, takzvané Zámostí v modrém. „Líbí se nám na festivalu, že není jen na uzavřené louce, ale že tím ožívá celá židovská čtvrť a okolí, v tomhle trendu chceme pokračovat a mít tam program třeba ještě vymakanější," řekl Tadeáš Mahel. Návštěvníkům zahrají třeba kapely Zrní nebo Vltava.

Poosmé se bude v zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou konat od 23. do 25. července příštího roku Sázavafest, který ale bude součástí letní festivalové scény podvacáté. V minulosti měnil místo konání. Pořadatelé na webu uvedli, že své vystoupení na festivalu potvrdily například kapely Mandrage, Monkey Business a Olympic.

Autoři | Foto TrutnOff

Štítky léto, festival, sezona, program, hudba, Kraj Vysočina, hudební skupina, Barbora Poláková, Marek Ztracený, Tři sestry, vstupenka, Jaromír Nohavica, Jaroslav Uhlíř, Zámostí, Čechomor, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní festivaly začaly zveřejňovat program. Kdo na Vysočinu přijede zahrát a zazpívat? | Z kraje | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.