Neděle, 8. května 2022, 16:05
Podle odhadů některých zpracovatelů masa v Česku chybí v současné době až pět tisíc řezníků, důvodem je podle nich především klesající zájem mladých lidí o učňovský obor řezník-uzenář. Počty absolventů přitom nedokážou pokrýt poptávku po těchto...
Pondělí, 23. července 2018, 08:56
Kostelecké uzeniny letos zaměstnají dalších deset pracovníků z Mongolska. V Kostelci dále uvažují o rozšíření své ubytovny pro zahraniční zaměstnance.
Středa, 13. června 2018, 10:27
Masová sezona v podobě grilování je v plném proudu. A protože je maso oblíbená a vyhledávaná potravina, zajímal nás pohled odborníka. Na několik otázek, které se týkaly masa a věcí s ním spojených, odpovídal technolog a profesor Vysoké školy...
Neděle, 18. března 2018, 17:22
Máslo nastavené lojem, tlučený pepř chlebovou kůrkou, sůl vápnem. Uhynulí lososi obarvení krví jiných ryb. Tak se u nás šidilo ve středověku. Tento týden proběhl Světovým dnem spotřebitelských práv, který připomíná, že leccos z toho, co dnes...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.