Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Starosta Třeštice Martin Kodys pojal svou kampaň opravdu netradičně, strávil týden v kabině Zetoru

PR článek

Poněkud netradiční formu kampaně zvolil před krajskými volbami nezávislý kandidát za KDU-ČSL na Vysočině Martin Kodys. Starosta Třeštice a bývalý profesionální hasič společně s dalšími lidoveckými kandidáty objel Vysočinu ve svém letitém Zetoru. V rámci své 534 kilometrů dlouhé cesty nazvané Zetour naším krajem s Martinem navštívila čtyřka lidovecké kandidátky celkem 172 obcí.

„Protože kandiduju do krajského zastupitelstva, tak jsem se chtěl s krajem i s lidmi v kraji trošku více seznámit. Se svým Crystalem jsem projel v podstatě celý kraj a navštívil nejjižnější, nejvýchodnější, nejsevernější a nejzápadnější obec Vysočiny," představil Martin Kodys, čtvrtý kandidát lidovců a starosta Třeštice svoji poněkud jinou formu kontaktní kampaně.

Zatímco většina stran, hnutí a jejich kandidátů volí k oslovení voličů především sociální sítě, setkání na náměstích a besedy pro veřejnost, Martin Kodys usedl za volant dvaapadesát let starého traktoru Zetor Crystal a vydal se rychlostí 25 kilometrů v hodině přímo za občany. Zvuk motoru traktoru se rozezněl v pátek 6. září, putování po kraji zakončil ve čtvrtek 12. září „doma“ v Třeštici.

Během sedmi dnů někdejší profesionální hasič Kodys najel 534 kilometrů a navštívil celkem 172 obcí, přičemž v každé z nich se společně s dalšími kandidáty KDU-ČSL zastavil a pozdravil s místními obyvateli. Těm navíc přivezl i malý dárek v podobě venkovního teploměru s logem strany, za níž kandiduje do krajského zastupitelstva. Během týdenní cesty zažil Kodys ve všech obcích milá přivítání, která předčila jeho očekávání. Někteří podporovatelé se dokonce rozhodly Kodyse následovat, ať již autem či na kole. Plánovanou jízdu krajem nezastavila ani nepřízeň počasí, kterou s sebou přinesl druhý zářijový týden. „Není špatné počasí, pouze špatné vybavení," okomentoval tuto překážku odhodlaně nezávislý kandidát.

Jak sám Kodys říká, chtěl prostřednictvím tour ukázat obyvatelům Vysočiny, že není jen kluk z plakátu. „Jsem přesvědčený, že je strašně důležitý pohled a názor na věc zespod a ještě důležitější je tento pohled a názor na věc dokázat prosadit tak, aby byl vyslyšen," doplnil Martin Kodys.


Zpracovatel: KDU-ČSL, zadavatel: KDU-ČSL

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Týden v kabině Zetoru, netradiční, kampaň, Martin Kodys, KDU-ČSL, Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Starosta Třeštice Martin Kodys pojal svou kampaň opravdu netradičně, strávil týden v kabině Zetoru | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.