Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VOLBY 2022: Kandidáti se sešli ve svých štábech v Jihlavě. Všichni napjatě sledují výsledky

Výsledky voleb on-line sledují také jednotliví kandidáti v čele se svými lídry. Ve všech štábech, které během dnešního odpoledne a podvečera navštívila redakce Drbny, vládla poklidná atmosféra. Všichni na plátně sledovali výsledky, které se hlavně kolem potřebné pětiprocentní hranici hodně proměňovaly.

Ve volebním štábu hnutí ANO 2011 byla přítomná také kandidátka do Senátu Jana Nagyová. „Jsem velice mile překvapena. Jednak relativně velmi vysokou účastí, která nebývá u senátních voleb úplně běžná, jednak aktuálně vysokým procentem hlasů. Z osobního pohledu to předčilo moje očekávání. Je to sledovaný souboj, co se Senátu týče."

Na otázku týkající se jejího postupu do druhého kola senátních voleb dodala: „Kampaň před druhým kolem již asi načrtnuta je, ale čekali jsme na výsledek voleb s ohledem na mnoho otazníků kolem mojí osoby.  Bylo velmi těžké odhadovat, jak se lidi zachovají. Jak je vidět, podpora je a je to úžasné. Jak bude vypadat kampaň, těžko říct. Příští týden máme velmi nabitý program nikoliv kampaní, ale v Praze u soudu. Nepředpokládám, že by mě v kampani opět provázel Andrej Babiš," zhodnotila prozatímní výsledek redakci Drbny Jana Nagyová, která v minulosti na jihlavské radnici působila coby náměstkyně a nyní kandiduje také z osmého místa do jihlavského zastupitelstva. 

Ve volebním štábu ODS a KDU - ČSL, který sídlí v Jihlavě v Brněnské ulici, byl třeba i hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek, jenž je na kandidátce napsaný na desátém místě. 

Podívejte se do fotogalerie, jak to dnes odpoledne vypadalo ve vybraných volebních štábech v Jihlavě. 

Atmosféra ve volebních štábech v Jihlavě

Sobota, 24. září 2022, 19:52

ANO 2011
ANO 2011

Ohodnoť článek

Foto Tomáš Kaser, Jihlava srdcem

Štítky volby, komunální, kandidát, štáb, Jihlava, Drbna.cz, ANO 2011, KDU-ČSL, Andrej Babiš, Vítězslav Schrek, ODS, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VOLBY 2022: Kandidáti se sešli ve svých štábech v Jihlavě. Všichni napjatě sledují výsledky | Volby | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.