Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Gladiators si komplikují situaci, v Ostravě prohráli vysoko 49:0

Pohoda Vysočina Gladiators je pryč. Po spanilé jízdě, kterou předvedli v prvních čtyřech utkáních Paddock ligy, padla na Gladiátory deka. Ta se projevila třetí prohrou za sebou, v neděli v Ostravě dokonce potupným výsledkem 49:0. Tým z Vysočiny se tak propadl na průběžné třetí místo východní skupiny nejvyšší soutěže.

Ostrava se vzchopila a po nepřesvědčivém vstupu do nejvyšší soutěže už naplno potvrzuje roli favorita východní skupiny Paddock ligy. Nejinak tomu bylo i v nedělním souboji proti Vysočina Gladiators. Ti sice mohli jít aspoň do tříbodového vedení, ale field goal mířil mimo. Když pak tuto situaci vyřešili domácí úspěšně a zároveň na konci první čtvrtiny skórovali svůj první touchdown (na 10:0), jako by se spustila lavina, které bylo skutečně těžké odolat.

Během druhé čtvrtiny povyrostlo vedení Steelers o dalších 17 bodů po dalších dvou touchdownech a field goalu. Poslední jiskřičku naděje vykřesali Gladiátoři ke konci poločasu, ale zajímavou pozici jim nakonec funkční obrana domácích překazila. Ani po poločase se obraz hry příliš nezměnil, Ostrava v něm zaznamenala další tři catche v end zóně, které zvýraznili jejich výhru.

Ostrava Steelers - Vysočina Gladiators 49:0 (10:0, 17:0, 8:0, 14:0)  

Foto Facebook / Vysočina Gladiators

Štítky Vysočina Gladiators, americký fotbal, Ostrava Steelers, Paddock liga, Ostrava, Kraj Vysočina

Gladiators si komplikují situaci, v Ostravě prohráli vysoko 49:0 | Ostatní sporty | Sport | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.